火箭暑假FF討論區2021-2022 (5)- 抽到2nd pick

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
tate 幾好J la!
係,但係同theis出佢就咩冇空間比佢牛籃底
要係出面試3分入唔入,一唔入就泥沼戰
個五件正選夾埋防守太屎
除咗Green Sengun Tate

全隊可trade
防守其實一路過得去,中游水準
進攻尾幾,衰失誤同罰波柒
Green見到佢有進步

但戰術上要做好啲
如果可以換到All star級(尤其是側翼或內線),成隊都可以拎去換啦,不過最好唔好再貼pick。
感覺成隊波天賦太低,Green個上限係高,但去唔去到All star都成問題。
Ben Simmons
KPJ真係難成丈器
快啲賣
然後次次倒水佢都唔係度
mobley勁到痴線,大家點睇...
人地唔黎試訓

制服組好似靜係試左green就收工

望撚住 s. Barnes 同 Mobley

喊出黎
火箭拖到最後幾日先搵人訓訓春咩
抽完波仔mobley已經p左自己箭撚圖上ig
制服組問題

mobley打成咁

green又半bust

對比太大
睇唔透係Mobley 太勁定箭養仔太廢

我諗呢次真係tank番5,6,7年
唔會有第二次harden trade 架啦
你不如問green要咩戰術要咩體系
空位冇把握,帶波又唔穩,直殺埋去比人blk
防守成村人幫佢一個執屎
Green 同Cade 真係要加油
Suggs 都係
KPJ起碼呢幾場已經睇到有改善
少左TO,望到corner位
開季到而家場場防守同tate防人最惡哽個件
係進攻finish差咁d,成日miss左好多open shot/easy shot

成日用完pick miss match又打唔到
交又交唔到roll In
跟住一係死波一係硬上turnover

以前睇登登,真係輕鬆到球球撚狗咁撚
好大落差
得罪講句

Mobley Barnes嚟到火箭都係會柒
呢隊波根本唔識養仔
d帶波致敬火箭名宿luther head, ariza
人地都未有對抗佢已經一腳踢走個波
https://www.youtube.com/watch?v=JrcOFUCUooE
今場兩大水貨新秀對決
睇KPJ打控球睇到好撚痛苦

呢條友一定唔係正選料
垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞