有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
夜晚10-2聽咩台好?

唔聽乖乖訓覺
不過聽下廣東爆谷都ok有時覺得Colin 播歌個flow幾得意幾有創意,會將幾首看似無關嘅歌串起,幾有feel

新一代Collin 同啊檸係ok
其他唔洗講
Bu郁強妹妹走晒之後就青黃不接左咁耐
夜晚10-2聽咩台好?

唔聽乖乖訓覺
不過聽下廣東爆谷都ok有時覺得Colin 播歌個flow幾得意幾有創意,會將幾首看似無關嘅歌串起,幾有feel

廣東爆谷都算有心做,上年年尾同D新人出街Busking一陣咁
麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信
咩水晶 塔羅 精神力 信到十足十
口才又差講句嘢勁多on9停頓位
唔知點解呢條垃圾都可以做dj

totally agger

最撚頂唔順佢成日請埋嗰個夢妮坦
日日講埋啲神怪嘢
屌你老母都唔細啦 讀書又唔少
仲信埋呢啲on9嘢
12~3我會轉聽881
聽陸叔講股好過聽豬芬
以前幾鍾意聽1872遊花園
朱薰個節目勁無聊
新一代我覺得阿檸係唔錯

朱薰個節目一開場已經頂唔順首主題曲趕客

邊個唱架?走晒音喎
麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信

日日講埋啲神怪嘢
仲信埋呢啲on9嘢

以前霸住放工時段講乜鳩human design
夜晚10-2聽咩台好?

唔聽乖乖訓覺

廣東爆谷都算有心做,上年年尾同D新人出街Busking一陣咁

如果年年都咁做支持下新人就好
1872 阿bu走左後冇聽lu

1872最鍾意阿bu 灘叔 迪奶果期
之後已經好少聽903
朱薰個節目勁無聊
新一代我覺得阿檸係唔錯

邊個唱架?走晒音喎

豬芬係咪同色誘高層先可以有自己節目
好多年前鍾意嘩嘩嘩(有杜汶澤/阮子健嗰陣),星期六晚森美移動,1872阿bu 。想當年有時會用錄音帶錄低翻聽
而家剩係聽881 杏林茶同光明頂..
麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信

日日講埋啲神怪嘢
仲信埋呢啲on9嘢

佢覺得啲OL會信哂因為個個時間最多OL聽
12~3我會轉聽881
聽陸叔講股好過聽豬芬

個節目悶撚到痴線
豬閪把聲又日撚日好似病緊咁
好撚心啦屌 諗下度下先好做節目啦
朱薰個節目勁無聊
新一代我覺得阿檸係唔錯

邊個唱架?走晒音喎

商台愛將林奕匡
麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信

日日講埋啲神怪嘢
仲信埋呢啲on9嘢

Agger
又要瘋狂share埋d動物post 係瘋狂
得啦 知你大愛啦
而家聽緊雲妮鍾情揮手區

vani做左咁多年都係咁

又唔可以話無進步因為music show無野可以進步可言如果我係高層第1個cut佢個節目

音樂節目一定要有既
佢d歌好似成日loop果個pool咁啫

我指換個個人做music show,唔係好似佢咁淨係狂播自己口味嘅歌洗聽眾腦

叫佢聽下發仔
晚晚四個鐘 music show 都冇問題
有主題就得
腹黑E記,阿wing
阿Bu ,阿郁,陳強三子
全部有料接棒嗰班走哂啦

麻利同急急又上唔到大台,剩返d老mk諧星:
朱薰,細so,占,奴,森美,小儀

上到大台又唔失禮:灘叔,迪偉

西瓜?食得個喎,人黎嫁?
而家聽緊雲妮鍾情揮手區

vani做左咁多年都係咁

又唔可以話無進步因為music show無野可以進步可言如果我係高層第1個cut佢個節目

音樂節目一定要有既
佢d歌好似成日loop果個pool咁啫

我指換個個人做music show,唔係好似佢咁淨係狂播自己口味嘅歌洗聽眾腦

叫佢聽下發仔
晚晚四個鐘 music show 都冇問題
有主題就得

呢啲老seafood 邊會咁做
好多年前鍾意嘩嘩嘩(有杜汶澤/阮子健嗰陣),星期六晚森美移動,1872阿bu 。想當年有時會用錄音帶錄低翻聽
而家剩係聽881 杏林茶同光明頂..

記得森美移動入面個量產型好正
幾悶都會聽
唔係返工時間好難捱
但(你真係好好嘢)真係聽唔落

麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信

日日講埋啲神怪嘢
仲信埋呢啲on9嘢

佢覺得啲OL會信哂因為個個時間最多OL聽

痴撚線
點解呢條垃圾仲可以生存到
講真嗰句以前艾粒嗰陣口水真係好正
大家寸下大家幾有火花
而家麻利條柒頭嚟撚咗做
講嘢已經勁撚唔順暢
仲要日日擦鞋
唔聽好過聽
原來今時今日仲有咁多人聽電台

我淨係揸車哥時,先開黎聽下
喪do男
腹黑E記,阿wing
阿Bu ,阿郁,陳強三子
全部有料接棒嗰班走哂啦

麻利同急急又上唔到大台,剩返d老mk諧星:
朱薰,細so,占,奴,森美,小儀

上到大台又唔失禮:灘叔,迪偉

西瓜?食得個喎,人黎嫁?

講得多西瓜都沉氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞