有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
以前中學夜晚做完功課一定開收音機聽妹妹妹妹架勢堂,個時仲有追E記同wing套廣播劇最好的時光買埋書添。嗰陣既節目真係就算忙你都會想去追,聽唔到都會上903個網重溫。雖然見到e記同wing走埋唔開心,但依家見佢地兩個fb同ig過得幾開心,離開商台係值得。之後1872遊花園呀bu灘叔迪偉呢個組合真係好過癮,到依家都識唱番首歌,最好笑係聽眾打電話入,就算第二朝要早起身返學都會到1點聽埋先訓。依家淨係會聽晴朗

齋呵唔鬧 光仔廁所位 鬧到個聽眾仆街
阿檸講野個語氣好造作
好似以為自己滿有才華個啲人咁
Colin好好多 聲靚Tone好

唔覺得Colin靚聲
但揀啲歌

Colin睇得出真係有心支持本地創作同品味
唔似垃圾梁文禮同麻利咁
兩件廢物仲有個大問題係唔識襯衫
名牌搭身當風格 好撚柒樣衰
無身形仲夾硬亂襯
口水多過浪花最撚垃圾!did姐把把已經煩,再加個咩撚偉成撚日扮老屎忽教人做野,on99咁!
森美唔知幾時俾人封咗做大哥所以先串呱 佢個節目有時係幾好笑
最正係毒撚王國
梁文禮啲衣著taste真係不敢恭維

朱薰以前都係
近呢幾年正常返d
準備聽爆谷
我反而鍾意聽塔羅牌個環節,聽下d聽眾可以有幾on9 分手又問,冧仔冧女又問,笑死
以前中學夜晚做完功課一定開收音機聽妹妹妹妹架勢堂,個時仲有追E記同wing套廣播劇最好的時光買埋書添。嗰陣既節目真係就算忙你都會想去追,聽唔到都會上903個網重溫。雖然見到e記同wing走埋唔開心,但依家見佢地兩個fb同ig過得幾開心,離開商台係值得。之後1872遊花園呀bu灘叔迪偉呢個組合真係好過癮,到依家都識唱番首歌,最好笑係聽眾打電話入,就算第二朝要早起身返學都會到1點聽埋先訓。依家淨係會聽晴朗

最近日日聽重溫
好懷念
[quote][quote][quote]

人地有空少仔仔 成日ig放閃
利申 成日po bigbang unfollowed

有冇圖 完全冇留意佢

嘩 咪po 上嚟

ig見到佢出post都係飛過唔睇
太多無聊打卡 又多吹奏垃圾kpop
真係唔知有放閃post

條短褲仔係做乜春
gay味濃

根本就係

夠啦求下你地唔好推啲圖

空少ig: pakkioscar
記得有年空少約禮禮係迪士尼
慶祝生日 下面留言個個話sweet
朱薰個節目真係
點解關公災難咁快cut既?
其實講播歌節目...我鐘意係阿叔殖民地..真心正, 以前星期日番工靠佢
903節目流程:

哈哈哈係啊係啊係啊好啦節目時間夠啦聽日再見

逗幾萬人工跟住出去秘撈

我都係
好掛住以前既903
而家得急急子嘅節目係有心機有質素

謝西加唔好成日吹奏dear jane,西加航空抵佢繼續長做嘅

林海峰晴朗都唔錯嘅,唔想下下聽新聞都灰到核爆愁到核爆可以揀佢嘅

其他真係

903全盛時期過哂
朱薰個節目真係
點解關公災難咁快cut既?

朱fun 產假代住先
見呢到咁多人講 就知其實電台仲有人想聽啦
人寂寞自然就想聽下人講野
唔想下下睇youtube聽達哥
如果有好節目 點會冇聽眾
阿檸講野個語氣好造作
好似以為自己滿有才華個啲人咁
Colin好好多 聲靚Tone好

唔覺得Colin靚聲
但揀啲歌

阿檸有時代班一切從音樂開始幾好聽
聽爆谷啦喂

Btw依家903仲有冇乜時段有廣播劇聽?
西瓜廢 , JACKY 可以 仲撚廢過佢

淨係識做應聲蟲

占/奴 講完一件事 , JACKY 每次都會話 : 係呀 ! blah blah blah

然後豪子/奴/占 問佢其實你有冇試過/做過 , 佢就話其實冇架

DLLM 垃圾到

阿奴都試過慶到 on air 同 jacky 講 不如你會唔會考慮下縮番入去個母體度考慮下出唔出世

Jacky 都係專心做幕後好過

台北仔
見呢到咁多人講 就知其實電台仲有人想聽啦
人寂寞自然就想聽下人講野
唔想下下睇youtube聽達哥
如果有好節目 點會冇聽眾

咁都要做啲好節目先得
自從呀bu走左之後都冇左聽
有時喺facebook見到fd share呀檸啲post
覺得佢都幾fuuny同把聲幾好聽

最近日日聽重溫
好懷念

妹妹妹妹真心正
星期六日最唔得閒,中午妹妹妹妹,喪do男,bu郁強,之後聽到好似urban touch日落,正
以前就算第二朝要早起返學 都一定會聽1872同埋你睇我唔到
有時仲會聽聽下瞓著左 起身既時候個電話仲未熄個電台 好懷念
上面有人話依個年代有youtube有電話所以電台係夕陽,我又覺得唔一定既,十年前一樣有,電台有聲冇畫可能係disadvantage,但做得好根本可以係advantage, 多左神秘感tim,真心希望可以做番好d,做左十幾年903 fans, 艾粒fans, 都想佢地好,占以前d劇冇得輸,好感性呀佢,搞笑又得感性又得

利申 占die hard fans, 唔好屌我
上面有人話依個年代有youtube有電話所以電台係夕陽,我又覺得唔一定既,十年前一樣有,電台有聲冇畫可能係disadvantage,但做得好根本可以係advantage, 多左神秘感tim,真心希望可以做番好d,做左十幾年903 fans, 艾粒fans, 都想佢地好,占以前d劇冇得輸,好感性呀佢,搞笑又得感性又得

利申 占die hard fans, 唔好屌我

中肯
有無人講到豬芬有咩特別/好
中學雞嗰陣已經覺得佢好廢
剩係附和+雞汁笑聲
個人講野又無point
訪問又悶
佢同人一齊做嗰啲節目長期無聲
一係就係阿係阿
跟住就雞汁笑聲 哈哈哈哈
點解仲可以生存到而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞