有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
早晨早晨早晨早晨早晨早晨早晨
夜晚時期既森小、架勢堂
森美移動
摩星領四號
嘩嘩嘩打到嚟
1872遊花園(灘叔、阿Bu嗰期)
妹妹妹妹
.
.
.
唉,依家得返公子會

好似回到十年前

我嗰期開始比年費聽重溫,成日坐坐下車聽到傻笑
依家? 我淨係聽公子會同光明頂...間中先聽下903晴朗
而家聽緊雲妮鍾情揮手區

呢個節目港台架喎
夜晚時期既森小、架勢堂
森美移動
摩星領四號
嘩嘩嘩打到嚟
1872遊花園(灘叔、阿Bu嗰期)
妹妹妹妹
.
.
.
唉,依家得返公子會

好似回到十年前

我嗰期開始比年費聽重溫,成日坐坐下車聽到傻笑
依家? 我淨係聽公子會同光明頂...間中先聽下903晴朗

呢個節目唔係903

呢個節目港台架喎

一定係林若寧比左負皮
艾粒首新歌做咩鳩,一播就想熄 apps

仲要日播夜播,攞命
利申唔好屌我903咁廢仲聽

最好都係發仔。。。。我開早時候既恩物
而家聽緊雲妮鍾情揮手區

vani做左咁多年都係咁
而家聽緊雲妮鍾情揮手區

又唔可以話無進步因為music show無野可以進步可言如果我係高層第1個cut佢個節目

仲要日播夜播,攞命

最好都係發仔。。。。我開早時候既恩物

發仔好慘做足4個鐘
而家聽緊雲妮鍾情揮手區

又唔可以話無進步因為music show無野可以進步可言如果我係高層第1個cut佢個節目

音樂節目一定要有既
佢d歌好似成日loop果個pool咁啫
而家聽緊雲妮鍾情揮手區

音樂節目一定要有既
佢d歌好似成日loop果個pool咁啫

我指換個個人做music show,唔係好似佢咁淨係狂播自己口味嘅歌洗聽眾腦
麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信
咩水晶 塔羅 精神力 信到十足十
口才又差講句嘢勁多on9停頓位
唔知點解呢條垃圾都可以做dj
麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信
咩水晶 塔羅 精神力 信到十足十
口才又差講句嘢勁多on9停頓位
唔知點解呢條垃圾都可以做dj

totally agger

仲要日播夜播,攞命

成個台俾啲DJ賣自已出面job啲廣告
雲海講少少六四就話佢公器私用

仲要日播夜播,攞命

成個台俾啲DJ賣自已出面job啲廣告
雲海講少少六四就話佢公器私用

agger
1872 阿bu走左後冇聽lu
1872 阿bu走左後冇聽lu

無左1872成年
夜晚10-2聽咩台好?
西瓜廢 , JACKY 可以 仲撚廢過佢

淨係識做應聲蟲

占/奴 講完一件事 , JACKY 每次都會話 : 係呀 ! blah blah blah

然後豪子/奴/占 問佢其實你有冇試過/做過 , 佢就話其實冇架

DLLM 垃圾到

阿奴都試過慶到 on air 同 jacky 講 不如你會唔會考慮下縮番入去個母體度考慮下出唔出世
頂唔順麻利成日刷do姐鞋
講野把聲又煩 乜野都係講好正勁正
加埋果個阿蕉口齒不清
成個節目唔想再聽
夜晚10-2聽咩台好?

唔聽乖乖訓覺
不過聽下廣東爆谷都ok有時覺得Colin 播歌個flow幾得意幾有創意,會將幾首看似無關嘅歌串起,幾有feel
西瓜廢 , JACKY 可以 仲撚廢過佢

淨係識做應聲蟲

占/奴 講完一件事 , JACKY 每次都會話 : 係呀 ! blah blah blah

然後豪子/奴/占 問佢其實你有冇試過/做過 , 佢就話其實冇架

DLLM 垃圾到

阿奴都試過慶到 on air 同 jacky 講 不如你會唔會考慮下縮番入去個母體度考慮下出唔出世

Jacky 都係專心做幕後好過
頂唔順麻利成日刷do姐鞋
講野把聲又煩 乜野都係講好正勁正
加埋果個阿蕉口齒不清
成個節目唔想再聽

無左艾粒可以不聽也擺,主持們一啲火花都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞