有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
急急子urban touch真係幾有誠意
好掛住以前摩星嶺4號 雖然阿祖on99
同埋記得以前一切從音樂開始有d主持同留言版互動幾好

以前
急急子urban touch真係幾有誠意
好掛住以前摩星嶺4號 雖然阿祖on99
同埋記得以前一切從音樂開始有d主持同留言版互動幾好

以前

其實Do姐唔夥拍ilove就已經唔會再聽903

以前好迷嘩嘩嘩打到黎

之後再迷903節目已經係口水

而家
一切從音樂開始其實幾正 失眠之選
早霸王聽咗好耐 但森美真係愈黎愈寸
晴朗其實都okay有時會笑出聲 雞仔坤把聲好撚正
你知道唔知道 有人掛住你

以前最聽待環節之一

你係阿希?

阿希?

(靜左20秒)
其實Do姐唔夥拍ilove就已經唔會再聽903

以前好迷嘩嘩嘩打到黎

之後再迷903節目已經係口水

而家

再無野可以留戀
有無人朝早返工會聽903晴朗,點解潘小濤可以講野咁噚氣又唔中point,明明可以好簡單講完嘅,都會用成分鐘,但仲要hit唔到中心,要林9/院子健補中,10次有8會用“即係話呢...”做開頭,又唔流暢
你知道唔知道 有人掛住你

以前最聽待環節之一

宜家成日爛尾好冇癮
一係電話打唔通,一係森美叫停話唔打
Li 登 愈登愈有
Li 登 愈登愈有

無錯
口水嗰陣時轉左迪奶,開頭幾好聽,迪奶都會串下do 姐(阿鄭裕玲小姐呀),依家就少咗好多,麻利就係個節目冇乜作用
好掛住以前急急子嘅早安同學早

而家個個
個人覺得熱廚房最正

究竟雞仔坤係邊個

我都想知
把聲好頂癮

好似係林海峰扮聲做
熱廚房真係正
反而想知菠蘿真身 把聲好正
有無人朝早返工會聽903晴朗,點解潘小濤可以講野咁噚氣又唔中point,明明可以好簡單講完嘅,都會用成分鐘,但仲要hit唔到中心,要林9/院子健補中,10次有8會用“即係話呢...”做開頭,又唔流暢

中國有問題專家

而家個個

唉 比番急急子啦好冇

而家個個

唉 比番急急子啦好冇

咁又唔好 而家佢做啲節目好好
宜家有無咩節目介紹?

聽開881光明頂、881晴朗同903早霸王。
宜家有無咩節目介紹?

903西加航空
宜家有無咩節目介紹?

集雜誌、urban touch
其實我覺得細so都做得唔差既,依家唯一想追既節目
宜家有無咩節目介紹?

903西加航空

Thx
宜家有無咩節目介紹?

集雜誌、urban touch

Thanks
以前萬世 好回家 喱民 架勢堂 嘩嘩嘩 一切從音樂開始
放學就返屋企聽 係可以聽到第二朝起身
一直好想知其實梁文禮係咪gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞