有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
唔知道而家仲有冇「短期租約」, 好似係Wasabi嘅

記得個陣聽完森美移動之後就會聽埋「短期租約」,
或者唔係咩有話題性嘅節目,
但係我記得個陣聽覺得好舒服之後就成日都係聽聽下就訓左

are u sure? 森移星期六晚,短期租約係星期日喎
森美越黎越串

以前森美移動係live,好好聽,屌依家全部人星期六夜晚秘撈,公子會錄定晒,無晒feel

公子會好唔好聽視乎係咩嘉賓
早排顏卓靈果集真係好經典
903 只聽 灘叔,森美
唔知有冇人記得阿喱, 有耳非文, Leo, E記
佢地嘅節目空中喱民 妹妹妹妹都好聽
抽奧修襌卡唔知點解好深刻
但嗰陣已經係903全盛開始下滑嘅時候
特別係摩星嶺4號抽起64段節目自我審查時候
簡直唔敢相信係呢個電台發生呢件事

903真係由細個聽到大
讀書嗰陣有時喱喺被入面聽到2點完節目先瞓
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

有耳非文 午夜閒談 我仲買過佢cd
少爺占啲廣播劇都正 好天氣 四點水

好天氣續集十九歲聽到喊 唔知點解

因為李香蘭真係好好

陳占為咗呀煩飛李香蘭, 慘到...
李香蘭把聲好好聽, 成日都想知佢真人係邊個

好想聽翻

903真係由細個聽到大
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

因為李香蘭真係好好

雖然很煩我亦愛找麻煩

上次睇呀占他爸的個show, 林一峰唱番d歌真係好多回憶
呀占文筆幾好, 好多時寫慘野都好up

903真係由細個聽到大
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

因為李香蘭真係好好

雖然很煩我亦愛找麻煩

上次睇呀占他爸的個show, 林一峰唱番d歌真係好多回憶
呀占文筆幾好, 好多時寫慘野都好up

成日覺得李香蘭係林二汶樣
果陣阿占狂推林氏兩姊弟D歌,我以為林二汶應該係靚女
以前入到903做dj個個都唔係普通學歷就得架嘛好似
即係好似上一代既人真係有料咁會好似好大條道理串得起咁

睇你做咩位
創作部嗰啲無點睇學歷
嗰陣陳詠謙中7畢業都請
另外好多都係靠人事關係先入到商台
881會睇多啲資歷
森美越黎越串

以前森美移動係live,好好聽,屌依家全部人星期六夜晚秘撈,公子會錄定晒,無晒feel

搵唔到呢集,聽你地講完好想聽!
麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信
咩水晶 塔羅 精神力 信到十足十
口才又差講句嘢勁多on9停頓位
唔知點解呢條垃圾都可以做dj

totally agger

呢條友只識做應聲蟲 同埋d對答不知所謂 永遠都係果幾句
係啊係啊 我都係咁諗
真係好中 我以前.........../我有朋友........
收聲啦 做左咁耐DJ 歌唔識揀 講嘢唔識講
如果西瓜日日低胸露奶開live video 我一定日日睇
如果西瓜日日低胸露奶開live video 我一定日日睇

佢個樣太似佢D親戚....不了
西瓜廢 , JACKY 可以 仲撚廢過佢

淨係識做應聲蟲

占/奴 講完一件事 , JACKY 每次都會話 : 係呀 ! blah blah blah

然後豪子/奴/占 問佢其實你有冇試過/做過 , 佢就話其實冇架

DLLM 垃圾到

阿奴都試過慶到 on air 同 jacky 講 不如你會唔會考慮下縮番入去個母體度考慮下出唔出世

但同時donald又成日同jacky講遲啲903靠你架喇

903真係由細個聽到大
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

因為李香蘭真係好好

好想聽翻

空中喱文好正
903 老果班 4,50歲仲做緊dj
原來咁多人屌梁文禮
以前條撚屌去我上佢節目 我都不了

利伸 冇聽開信台 唔知佢邊個
森美越黎越串

呢個真係經鳩典
另類既值得聽,好耐冇試過一路屌一路聽,以前只係聽齋呵先有呢隻feel
麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信
咩水晶 塔羅 精神力 信到十足十
口才又差講句嘢勁多on9停頓位
唔知點解呢條垃圾都可以做dj

totally agger

麻利真係好嘔心當自己女神
講野又on9
拍埋do姐度唔識講野

反而阿檸唔錯
但唔鐘意佢成日講動漫野
雖然呢個係佢特色
無人想知西瓜做節目嘅時候敷緊咩面膜
其實阿傑跟艾粒好過跟森美
佢地以前嘅垃圾劇都玩得幾好笑 點都好過Jacky
或者其實搵兩三個後生開節目搏一舖仲好
而家無人上到位好似死局咁

嗰陣聽節目講
話森美揀阿傑
艾粒揀jacky
森美做早霸王都有好幾次恥笑咩隔離台嘅DJ
以前聽wasabi 成日諗呢條友是咪middle

森美移動摺埋果期已經冇聽live

摩星嶺4號聽archive
成個節目俾個道友祖搞禍哂
講乜都唔識 淨係識天主教
同阿bu做果個摩星嶺11號果個正
有無人講到豬芬有咩特別/好
中學雞嗰陣已經覺得佢好廢
剩係附和+雞汁笑聲
個人講野又無point
訪問又悶
佢同人一齊做嗰啲節目長期無聲
一係就係阿係阿
跟住就雞汁笑聲 哈哈哈哈
點解仲可以生存到而家

最記得佢個紫色頭

講野flat tone 仲要成日鼻塞沙聲咁
聽到好眼訓
10點我聽夢熊大師仲好過聽早霸王鳩笑

903真係由細個聽到大
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

因為李香蘭真係好好

估唔到仲有人記得
已經十幾年前
番工10-12都會聽森美小儀
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
但日日屌顯出條廢中小器到仆街
永遠有佢講冇人講

西瓜有時都話抵屌
周不時屌錯小儀仲要唔撚覺自己錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞