有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
mola mola 有時真係諗住不如903無得續牌摺左佢算

跟本電台係一個夕陽工業,宜家咁多娛樂,當BB都用ipad睇YouTube, 電台有聲冇畫變得冇吸引力

後生唔入行,得返80後以前先會聽收音機,結果係電台同聽眾一齊老化
我想睇西瓜波
有時聽森美都幾明白佢,日撚日對撚住小儀西瓜真係好惡頂,小儀以前森美移動係最好,而家根本好似冇帶個心返去,西瓜真係蠢 ,不過有時森美都就住屌(鬼叫佢阿媽咁勁),要求高嘅人日日對住兩條友真係會癲,所以森美去完旅行放完假返嚟心情最靚

但係森美拍火火劉翁,火花就出晒嚟

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

我諗佢係睇節目時段

聽公子會會發現有時火火同劉翁會食住森美
佢地一興奮就會大嗌之後森美出唔到聲
其實有時都幾心涼

鬼叫森美唔夠火火劉翁風流
有時聽森美都幾明白佢,日撚日對撚住小儀西瓜真係好惡頂,小儀以前森美移動係最好,而家根本好似冇帶個心返去,西瓜真係蠢 ,不過有時森美都就住屌(鬼叫佢阿媽咁勁),要求高嘅人日日對住兩條友真係會癲,所以森美去完旅行放完假返嚟心情最靚

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

我諗佢係睇節目時段

其實有時都幾心涼

On9 口水講夠韓劇未?

Do 姐都回塘
先唔講串77既問題,你地唔覺903班dj好似邪教咁既咩?
聽rthk 2 好過喇

邊個節目好聽?
先唔講串77既問題,你地唔覺903班dj好似邪教咁既咩?

比下例子啦,好想知點邪法

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

我諗佢係睇節目時段

其實有時都幾心涼

關撚事咩
森美條柒頭見高拜見低踩
對住sunny lau火火呢啲轉數快少少
有返咁上下社會地位咪唔敢屌囉
擦鞋狗格
自從見條垃圾痴埋鬍鬚曾幫佢助選
但之前就口口聲聲話撐學生
已經對佢徹低失望
利申 以前幾鐘意佢 半個fans
朱薰個節目勁無聊
新一代我覺得阿檸係唔錯

朱薰個節目一開場已經頂唔順首主題曲趕客

邊個唱架?走晒音喎

豬芬係咪同色誘高層先可以有自己節目

成日係到扮聲扮正音真係好難頂,d 笑聲又假撚到仆街
朱薰個節目勁無聊
新一代我覺得阿檸係唔錯

朱薰個節目一開場已經頂唔順首主題曲趕客

邊個唱架?走晒音喎

豬芬係咪同色誘高層先可以有自己節目

成日係到扮聲扮正音真係好難頂,d 笑聲又假撚到仆街

色誘邊個 好有Taste
西瓜後生女迷kpop都算

梁文禮男人老狗幾廿歲人走去迷bigbang真係柒到唔敢聽
西瓜後生女迷kpop都算

梁文禮男人老狗幾廿歲人走去迷bigbang真係柒到唔敢聽

西瓜都唔後生 3張喇
聽rthk 2 好過喇

邊個節目好聽?

11-2 有冇搞錯

我想訓前聽歌多啲 Thanks for advice
大家覺得傑傑同西瓜有無扑過野?

有無又點 都鬆啦
好似得急急子無俾人鬧 清泉
好似得急急子無俾人鬧 清泉

天使

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

我諗佢係睇節目時段

其實有時都幾心涼

關撚事咩
森美條柒頭見高拜見低踩
對住sunny lau火火呢啲轉數快少少
有返咁上下社會地位咪唔敢屌囉
擦鞋狗格
自從見條垃圾痴埋鬍鬚曾幫佢助選
但之前就口口聲聲話撐學生
已經對佢徹低失望
利申 以前幾鐘意佢 半個fans

我好少聽收音機,係有時聽下早霸王。

傑傑有時講野係廢d, 但覺得佢都幾慘,森美野野笑9佢。明明句野都無咩問題,森美都要放大一兩個位繼續笑9佢

其實西瓜同傑傑私底下會唔會好憎森美

有無又點 都鬆啦

西瓜對奶真係唔講得笑
12~3我會轉聽881
聽陸叔講股好過聽豬芬

陸叔同d嘉賓講得仲有趣味過豬芬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞