有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
佢老母
日鳩日播乜撚野 十戒歌
低能到
聽親即刻轉隔離881

艾粒啲歌成日上到榜

一上就上第四
佢老母
日鳩日播乜撚野 十戒歌
低能到
聽親即刻轉隔離881

艾粒啲歌成日上到榜

一上就上第四

唔止艾粒
上年林狗開show出左幾隻咩今天我果堆搶埋個唱作人金
艾粒啲歌雖說有上榜但都無林狗咁過份既
[quote]佢老母
日鳩日播乜撚野 十戒歌
低能到
聽親即刻轉隔離881

艾粒啲歌成日上到榜

一上就上第四

唔止艾粒

林狗好聽過艾粒嘅
但拎唱作人金真係on9
我諗佢自己都覺得自己拎到係on9

可唔可以唔好再瘋狂播艾粒啲歌洗腦
次次聽到都真係心諗又嚟

903 好鐘意瘋狂播同一首歌谷榜
試過星期六一朝聽咗四次咩難道我可以擺脫宿命
或者一朝聽到三次說再見了吧
明明首歌好聽都聽到覺得煩 好難聽[
/quote]
屌,谷欣宜首女神先惡頂
點解依家熱廚房無咗菠蘿嘅?
佢把聲好好J
森美移動

笑談廣東話果排 真係笑撚到流眼水

嗰陣成日夜媽媽笑到個人醒哂瞓唔到

森美移動正呀

往事只能回味,宜家揾返班人都做唔翻

年紀大咗,一個二個又做曬老細,鬼得閒同你玩

宜家只會聽晴朗同早霸王,其他一啲興趣都冇

係,而家返工係上奏903,下奏YouTube
講開廣播劇一定可口可樂原創N次方系列
我心不死,初戀無限次,戀愛二分一,尤其係天空小說個翠碧,唔知點解唔去做DJ
佢老母
日鳩日播乜撚野 十戒歌
低能到
聽親即刻轉隔離881

艾粒啲歌成日上到榜

一上就上第四

唔止艾粒

林狗好聽過艾粒嘅
但拎唱作人金真係on9

次次聽到都真係心諗又嚟

明明首歌好聽都聽到覺得煩 好難聽

agger ok既歌都播到變反感 一聽到即轉台
上次就高山低谷 今次就咩3am
梁明麗ig嘅TOP post
jacky 同埋西瓜應該係903最垃圾dj
每次放假都顯得成個節目高質哂
唔知毒檸王國首主題曲邊個作,幾好聽
佢把聲好好J

尤尤係咪唔做

毒檸檸~毒檸檸~毒檸檸~毒檸檸~
佢老母
日鳩日播乜撚野 十戒歌
低能到
聽親即刻轉隔離881

艾粒啲歌成日上到榜

一上就上第四

唔止艾粒

林狗好聽過艾粒嘅
但拎唱作人金真係on9

次次聽到都真係心諗又嚟

明明首歌好聽都聽到覺得煩 好難聽

agger ok既歌都播到變反感 一聽到即轉台
上次就高山低谷 今次就咩3am

hi
佢把聲好好J

尤尤係咪唔做

御用譚仔阿姐cv,到底雞昆係咪林狗變聲?
佢把聲好好J

尤尤係咪唔做

御用譚仔阿姐cv,到底雞昆係咪林狗變聲?

我聽到個招人廣告,尤尤係唔做定自己開節目?
有冇人中意聽叱咤叱叱咤 個時我係會打電話上去玩遊戲
有無人知而家西加航空 首主題曲係咩歌
幾好聽 好似係日文 有無人知

上網搵唔到係咩歌

毒檸檸~毒檸檸~毒檸檸~毒檸檸~

返工佢出左去玩
攤喺梳化都今晚
毒檸王國~
去獅子山搵溪澗 溪澗~

啲歌詞好鬼正 好易記入腦

上網搵唔到係咩歌

聽歌詞聽左三個禮拜
每次抄少少
終於搵到了

羊毛とおはな
晴れのち晴れ

上網搵唔到係咩歌

聽歌詞聽左三個禮拜
每次抄少少
終於搵到了

羊毛とおはな
晴れのち晴れ

https://youtu.be/t6Esmsz0BU0
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

而家903好嘅節目:
集雜志,完。

仲有Urban Touch

急急子聲又好聽
節目又有料 內容夠貼地

Urban touch真心正

高層森美話急急子淨係去訪問啲阿伯呀嘛

森美撚係高層

唔記得咗括住佢
「高層」森美
佢好鐘意批評人地 佢講急急子個陣仲講埋唔知阿檸定邊個

不如話自己成個呀伯咁,老到就嚟要比急急子做訪問

Jacky 拍艾粒ok wor
好記得以前做口水既時候 大問答
佢成日俾do 姐鬧好好笑

而家得番聖艾粒可以聽
口水多過浪花就要揀黎聽
如果o個日係do 姐開topic既我通常都會聽埋落去
但如果係o個個神婆麻利 就會即刻熄收音機
同埋而家有麻利o係度就算訪問明星我都覺得唔好聽
總之呢條8婆係度真係拉低晒節目既質素
就算艾粒唔番黎我寧願do姐拍第2d人都好過拍佢
一聽見佢把死人聲 嗌"喂呀"就想熄機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞