有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
其實麻利是咪真係當自己女神?
西瓜應該全台最廢

勝在有老母

不過最緊要都係佢個西瓜波

蒙頭入閘

西瓜都要蒙頭入閘

有次早霸王 森美講過西瓜已經係台花

無左家緩得番佢後生

全部都老野
如果雲妮 朱薰 謝茜加 麻利同梁文禮幾個一齊做節目咪好 一次skip哂呢堆煩人

見到呢堆名都覺得嘈

朱薰之前拍細so Marco 個好出奇都有啲野笑下
而家個你好野真係算鳩數吧啦
聽多陣都想訓

好出奇中間四半至五半都好撚悶
但你好野仲悶

之前星期五好出奇送禮Marco 同細so個hehe劇好好笑
仲有佢兩個互拎對方啲野送出去都好搞笑
但你好野就真心頂唔順
食完晏飯氣攻心仲聽啲咁既野會訓著

有時marco無端端爆一兩句出黎好好笑
Marco同細so喱個組合幾好 可能因為佢兩個好熟
但又唔想無左細so音樂節目
搵marco返黎加朱薰再夾個後生都好呀
你好野真係好悶

人地wiki個花名係903鄺美雲啊 好似係
普通 萬世巨星/妹妹的情書/架勢堂/有耳哩民 嗰d唔講啦,
以前最鐘意係午夜閒談 個個星期六聽完森美移動都要直落等聽咸野
仲有 FAMA 黎903 又係勁高質,農夫真係好笑到仆街 最記得係佢地教d 賓妹rap
之前 劉翁 王迪詩 關公災難 我覺得真係好撚正 可以言語間 聽到佢地經歷 學到野

我睇鐘開收音機聽
今日大哥唔係度
即刻唔好聽
今日大哥唔係度
即刻唔好聽
究極垃圾
兩個可以又悶又垃圾超越你好野
當年已經識陳強阿bu黃郁,三個都好nice

好彩走得快
今日大哥唔係度
即刻唔好聽
究極垃圾

其實點解大哥唔係度
唔調返傑傑入黎 起碼多把男人聲 都冇咁悶
究竟介紹公園做乜柒
今日大哥唔係度
即刻唔好聽
究極垃圾

其實點解大哥唔係度
好似有海外JOB
尋日聽得幾十蚊澳紙

3個都係ON9無極限有森美就比佢局限
無佢叫個垃圾出去公園都唔知做乜柒得2條女講廢話又悶又廢
今日大哥唔係度
即刻唔好聽
究極垃圾

其實點解大哥唔係度
好似有海外JOB
尋日聽得幾十蚊澳紙

傑傑有時有d on9野都叫笑得出

但姑媽同西瓜真係冇化學作用
今日大哥唔係度
即刻唔好聽
究極垃圾

其實點解大哥唔係度
好似有海外JOB
尋日聽得幾十蚊澳紙

今次冇叫火火上黎?
今日大哥唔係度
即刻唔好聽
究極垃圾

其實點解大哥唔係度
好似有海外JOB
尋日聽得幾十蚊澳紙

今次冇叫火火上黎?

得一日半日 多數冇代班
其實傑傑都幾慘。有時係森美成日將小小野放大黎笑9佢先顯得佢廢姐,而家仲要比佢放逐去睇公園 。公園個環節係廢廢地,但佢0係個環節入面中規中舉咁lor.
今日大哥唔係度
即刻唔好聽
究極垃圾

其實點解大哥唔係度
好似有海外JOB
尋日聽得幾十蚊澳紙

今次冇叫火火上黎?
無啦
垃圾傑有時講低能野都OK有話題
不過佢個人自卑心作祟成日都話人睇佢唔起星期一MEAN DAY日日都話人笑佢
今日大哥唔係度
即刻唔好聽
究極垃圾

其實點解大哥唔係度
好似有海外JOB
尋日聽得幾十蚊澳紙

今次冇叫火火上黎?
無啦
垃圾傑有時講低能野都OK有話題
不過佢個人自卑心作祟成日都話人睇佢唔起星期一MEAN DAY日日都話人笑佢

有啊傑個節目生好多
西瓜應該全台最廢

勝在有老母

不過最緊要都係佢個西瓜波

蒙頭入閘

西瓜都要蒙頭入閘

有次早霸王 森美講過西瓜已經係台花

森美自己都忍唔住笑出黎,佢話人地大台台花係朱千雪,佢地台花就係西瓜
好想知梁文禮會唔會同其他韓狗一樣認為吸毒無問題
marco返左黎903?

好耐無聽

番左好耐
阿檸個yellow taxi環節cheap到
要抽呢d水都唔係抽到咁明掛
咁都比出街不如以後903講屎尿屁笑話算la
依家係咪無辦法搵得返好天氣廣播劇黎聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞