有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
唔知有冇人記得阿喱, 有耳非文, Leo, E記
佢地嘅節目空中喱民 妹妹妹妹都好聽
抽奧修襌卡唔知點解好深刻
但嗰陣已經係903全盛開始下滑嘅時候
特別係摩星嶺4號抽起64段節目自我審查時候
簡直唔敢相信係呢個電台發生呢件事

903真係由細個聽到大
讀書嗰陣有時喱喺被入面聽到2點完節目先瞓
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

有耳非文 午夜閒談 我仲買過佢cd
少爺占啲廣播劇都正 好天氣 四點水

好天氣續集十九歲聽到喊 唔知點解

因為李香蘭真係好好

除咗集雜誌之外
毒檸都好正

終於有人講毒檸
903我最鍾意既節目

我覺得毒檸真係幾正
返工時間聽 通常聽3個節目
早霸王 口水多過浪花 同埋毒檸王國
早霸王就屌森美 好撚柒串 扮大佬
口水多過浪花就變左八婆節目
得返毒檸
西瓜應該全台最廢

高分低能靠母幹
口水多過浪花係咪完左?
果時AL溫書溫到悶就會聽DID DID姐講下英文同外國見聞
以前中學鐘意聽903個班都係串柒柒以為自己好有taste

Agger
番工10-12都會聽森美小儀
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
但日日屌顯出條廢中小器到仆街
永遠有佢講冇人講

AGGER
真心覺得佢愈黎愈嚴重
佢不嬲恰小儀可以話係節目效果
但對住兩個細既擺明係嫌三嫌四 成日搵位入佢地 踩佢地廢(雖然真係)
但唔洗日日開口埋口都咁講 有時真係覺得佢鬧既野唔係太合時機同唔合理
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
永遠有佢講冇人講

AGGER
真心覺得佢愈黎愈嚴重
但對住兩個細既擺明係嫌三嫌四 成日搵位入佢地 踩佢地廢(雖然真係)
但唔洗日日開口埋口都咁講 有時真係覺得佢鬧既野唔係太合時機同唔合理

我係西瓜同傑傑,一定憎佢憎到仆街
唔知道而家仲有冇「短期租約」, 好似係Wasabi嘅

記得個陣聽完森美移動之後就會聽埋「短期租約」,
或者唔係咩有話題性嘅節目,
但係我記得個陣聽覺得好舒服之後就成日都係聽聽下就訓左

仲有不過wasabi好廢
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
永遠有佢講冇人講

AGGER
真心覺得佢愈黎愈嚴重

聽佢地之前講西瓜係903高層黎 當然係靠母幹不過佢確實英文好既
唔明做乜要落黎做節目
佢老母肯定整估佢啦比佢跟森美 日日比人鬧足2個鐘 收工
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
永遠有佢講冇人講

AGGER
真心覺得佢愈黎愈嚴重

聽佢地之前講西瓜係903高層黎 當然係靠母幹不過佢確實英文好既
唔明做乜要落黎做節目

西瓜唔係高層喎
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
永遠有佢講冇人講

AGGER
真心覺得佢愈黎愈嚴重

唔明做乜要落黎做節目

西瓜唔係高層喎

係咩
咁可能我記錯 自膠
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
永遠有佢講冇人講

AGGER
真心覺得佢愈黎愈嚴重

唔明做乜要落黎做節目

西瓜唔係高層喎

係咩
咁可能我記錯 自膠

係嘅話仲唔屌返森美咩
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
永遠有佢講冇人講

AGGER
真心覺得佢愈黎愈嚴重

唔明做乜要落黎做節目

西瓜唔係高層喎

森美係又屌唔係又屌

小儀同佢part左咁多年,但佢當小儀同另外兩個一樣
我想聽廣播劇呀 係咪<<寂莫的總和>>之後冇哂啦?
我想聽廣播劇呀 係咪<<寂莫的總和>>之後冇哂啦?

無左好耐
我經常聽番黃金少年
日日聽完早霸王,聽到謝西嘉把聲就炆
作狀到仆街,一句野分三四段講
日日聽完早霸王,聽到謝西嘉把聲就炆
作狀到仆街,一句野分三四段講

不嬲都作狀講野好似含緊X咁
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
永遠有佢講冇人講

AGGER
真心覺得佢愈黎愈嚴重

唔明做乜要落黎做節目

西瓜唔係高層喎

係咩
咁可能我記錯 自膠

係嘅話仲唔屌返森美咩

森美D格真係臭檔到嘔
講野懶好笑 以前好似真係有D料既 宜家收晒皮一味屌屌屌

903真係由細個聽到大
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

因為李香蘭真係好好

陳占為咗呀煩飛李香蘭, 慘到...
李香蘭把聲好好聽, 成日都想知佢真人係邊個
森美電台回塘hea做賺底薪姐
出show high到震一場幾萬咁收
老個班回哂塘
DJ只係副業,出而接job先係正職
新個班又無料
成班出去做網台唔會有人聽
森美電台回塘hea做賺底薪姐
出show high到震一場幾萬咁收

同埋keep 人氣

903真係由細個聽到大
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

因為李香蘭真係好好

陳占為咗呀煩飛李香蘭, 慘到...
李香蘭把聲好好聽, 成日都想知佢真人係邊個

雖然很煩我亦愛找麻煩
只掛住1872三條佬時代
只可以上youtube聽返
依加迪奶晏就根本好似無左火去做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞