有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
宜家星期六日d節目全部都係錄定咁滯
hea到爆
冇晒aishiteru 森美移動 U 妹妹妹妹呢類唔知可唔可以叫綜藝嘅節目
西瓜波係大,但柒喎
岩岩見到謝西加

有有屌佢呀
西瓜個妹先正
西瓜個妹先正

唔記得叫咩名
西瓜個妹先正

唔記得叫咩名

野人
岩岩聽下公子會,好聽過早霸王好多
西瓜個妹先正

唔記得叫咩名

野人

有聽聖艾粒同讀賣Sunday !!!
好掛住占啲正經劇 之前都仲有秋天小故事呢啲期間限定,而家都無lu
不過最慘係口水,以前係收聽率之冠,而家悶到嘔

陳占為咗呀煩飛李香蘭, 慘到...
李香蘭把聲好好聽, 成日都想知佢真人係邊個

估唔到仲有人記得
已經十幾年前

仲有小胡
幾鍾意佢把聲

四點水 仲有黑鮑同阿Sa

落雨路

忠孝公路其實都ok, 不過未聽哂, 因為真係頂唔順麻利,
比破壞咗
btw呀煩老是常出現, 成日出黎搞破壞

頂 心聲呀
個故仔好 但聽到麻利把聲就諗起佢個樣
真係j唔落囉
唔明點解占成日搵佢錄
搵急急錄仲好啦

I mean 佢兩個角色調轉

agger!
叫麻利做呀煩算啦,搞到我代入唔到

between 我都愛你個名

陳占為咗呀煩飛李香蘭, 慘到...
李香蘭把聲好好聽, 成日都想知佢真人係邊個

估唔到仲有人記得
已經十幾年前

仲有小胡
幾鍾意佢把聲

落雨路

比破壞咗

頂 心聲呀
真係j唔落囉
唔明點解占成日搵佢錄
搵急急錄仲好啦

agger!

上次sunny呀雞上聖艾粒個集好好笑
艾粒新歌.....佢老味係到播佛經....ON9當有趣
你ON9還ON9 , 你唔撚好係大氣電波到播啦屌你老母
聽撚到我頭赤赤

佛經係低b咗d既
另外兩首我覺得ok

公子會正
好掛住占啲正經劇 之前都仲有秋天小故事呢啲期間限定,而家都無lu

秋天小故事 好sad但好正
乜仲有人聽903
無左雲海果陣已經無聽

落雨路

比破壞咗

頂 心聲呀
真係j唔落囉
唔明點解占成日搵佢錄
搵急急錄仲好啦

agger!

上次sunny呀雞上聖艾粒個集好好笑

Supper 好9 upper
又推下

可唔可以cut左識貨之人同瘟神去邊度

屌,根本就民意,係佢個po個個都洗呢個要求

覺得聖艾粒有科林時好聽過而家
可能因為佢帶出黎嘅資訊比較岩我
同埋艾粒加毫子喱個組合做左好耐 火花有限
科林一加入時搵唔到位講野 但慢慢磨合得幾好 又走
我而家成日都重溫有科林時嘅聖艾粒

公子會正

成日串森美乸型 拍得兩次拖但係可以講足六年
岩岩見到謝西加

有有屌佢呀

真人好老

公子會正

好好笑

公子會正

好好笑

聽得出森美enjoy同輕鬆好多
早霸王成日dead air
on9到
岩岩見到謝西加

有有屌佢呀

真人好老

我又覺得未必係小儀冇料
只係森美小儀呢個上下把位組合固定左冇得變
小儀夾迪偉都唔差

同埋我覺得之前細so c君 朱薰個好出奇都好正
有冇人以前鍾意聽西崎公園,乜野地獄同不設劃位?

你那邊幾點
都醒唔起幾多年前

最後一集已經係2009年

西崎子民

以前星期六日早起跑步個陣聽

西崎子民 遮匙

西崎公園
你那邊幾點

Cut左摩四就冇再聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞