有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
好多人屌森美
但其實公子會都唔差喎
早霸王要應付姑媽西瓜阿傑3個
姑媽以前好似好d 而家成日都離撚哂題
西瓜就唔鍾意佢d港女格
阿傑有時都ok嘅 不過真係少有
但起碼冇姑媽同西瓜死撐
有時聽到煩撚到熄撚咗佢

岩岩聽左陣公子會 對森美改觀番

對住火火劉翁呢啲森美邊敢出聲
即刻扮晒死狗
同埋森美邊止拍兩次拖呀
情聖扮A0?
又話中一二已經係學校拖女仔
又話試過longd
又話為咗女朋友入中大 分咗手即刻想轉去港大

都係個句西瓜小儀傑傑係廢
但有啲真心係心情唔好而為鬧而鬧
森美自己講完啲愛情觀 西瓜唔同意
鬧足半個鐘
西瓜話潮州係外地 又鬧
但小儀西瓜如果話返森美 佢咪又一樣死撐

節目重溫返以前嘉琪同火火代森美
根本就好聽好多
其實森美都明知佢地三個廢
都唔好日日講埋咩科學期刊野啦
完全係搞著自己

話時話 點解而家啲節目要靠鬧人嚟做效果
其實好煩

傑傑西瓜有時係廢,但都未至於比森美每日係咁拎黎笑。而家早霸王成日dead air

火火劉翁反應咁快點會任佢鬧
森美根本on99又自我中心
白色恐怖單野之後不了
聽佢9up死撐
又要威又要戴頭盔

公子會好多時直程係火火做主添la
森美有時做埋下把
比人撚番轉頭
但真係有火花囉

證明森美其實可以能屈能伸囉 森美成日都係早霸王強調自己係普通人 但西瓜姑媽講啲野成日離撚哂罩 會聽到個人好炆 難怪森美 加上森美有時講錯野呢 姑媽西瓜唔識將森美錯既野發大黎講 兩個轉數太慢 太蠢 反而覺得傑係公園返黎之後開咪同森美一齊笑姑媽啲柒野有少少神來之筆早效果 西瓜真係要俾森美磨練多啲 姑媽就算撚數 幾廿歲人唔化
唔~~都冇奶油嘅?

煩到嘔

有聲

幾時先改左呢句野?
一日播幾十次
由朝聽到晚
唔~~都冇奶油嘅?

煩到嘔

有聲

幾時先改左呢句野?
一日播幾十次
由朝聽到晚

my903既年代
唔~~都冇奶油嘅?

煩到嘔

有聲

幾時先改左呢句野?
一日播幾十次
由朝聽到晚

仲要食字食得曳,903末日
阿檸呢?

新人嚟講算好,但啲節目全部炮灰檔

成毒撚 日撚日講動漫播日文歌
麻利最煩
成日刷do姐鞋...又鬧迪奶
嘉賓黎又冇禮貌 成日喂喂喂
可唔可以叫人地個名呀大佬

最好就好比番麻利同梁文禮同一個時間
我直接唔聽個個鐘 最正
903而家係廢中扮後生集中營
成班平均年齡四十歲嘅老油條喺度扮後生
森美姑媽謝西加豬分嗰啲根本做到滑撚晒牙
商台又唔會炒班廢中嘅
因為啲後生嘅仲廢
西瓜豬傑呢啲皇馬褂靠母幹
阿蕉連字都未讀得正 成口懶音都出得街

睇到廢中扮後生笑左
以為好鍾意e記
依家走左好耐 自己開塔羅鋪

已經37了

證明森美其實可以能屈能伸囉
森美成日都係早霸王強調自己係普通人
但西瓜姑媽講啲野成日離撚哂罩 會聽到個人好炆
難怪森美 加上森美有時講錯野呢 姑媽西瓜唔識將森美錯既野發大黎講
兩個轉數太慢 太蠢
反而覺得傑係公園返黎
之後開咪同森美一齊笑姑媽啲柒野
有少少神來之筆早效果
西瓜真係要俾森美磨練多啲
姑媽就算撚數 幾廿歲人唔化

次次西瓜同小儀撚返森美
森美就死撐
一係就話佢講就冇錯 西瓜同小儀講就係錯

其實小儀死撐 但森美一樣會死撐
只不過佢真係比西瓜同小儀轉數快同埋地位高
你重溫返幾年前玩古惑的針
根本就算明知森美係臥底都冇人敢投森美
因為佢一定鬧到其他人唔敢投佢
所以佢次次玩都一定嬴

都係個句 節目唔係得你一個主持人
一係你就要求換咗小儀西瓜去
一係就配合返佢地啲智商(係就係慘啲但係呢啲先叫配合拍檔)
將啲咩政治野/國際大事/科研個啲擺係公子會開頭講
大佬你對住兩個智商接近負數嘅人講政治講進化咪姐係玩死自己囉
(當然小儀同西瓜真係好鬼廢)

btw 對住啲惡過佢嘅人就死狗
對住啲唔識反抗嘅就狙擊
呢啲叫欺善怕惡
乜野能屈能伸 [/quote]
聽火火同劉翁笑9佢乸型,佢駁都駁唔倒

證明森美其實可以能屈能伸囉
森美成日都係早霸王強調自己係普通人
但西瓜姑媽講啲野成日離撚哂罩 會聽到個人好炆
難怪森美 加上森美有時講錯野呢 姑媽西瓜唔識將森美錯既野發大黎講
兩個轉數太慢 太蠢
反而覺得傑係公園返黎
之後開咪同森美一齊笑姑媽啲柒野
有少少神來之筆早效果
西瓜真係要俾森美磨練多啲
姑媽就算撚數 幾廿歲人唔化

次次西瓜同小儀撚返森美
森美就死撐
一係就話佢講就冇錯 西瓜同小儀講就係錯

其實小儀死撐 但森美一樣會死撐
只不過佢真係比西瓜同小儀轉數快同埋地位高
你重溫返幾年前玩古惑的針
根本就算明知森美係臥底都冇人敢投森美
因為佢一定鬧到其他人唔敢投佢
所以佢次次玩都一定嬴

都係個句 節目唔係得你一個主持人
一係你就要求換咗小儀西瓜去
一係就配合返佢地啲智商(係就係慘啲但係呢啲先叫配合拍檔)
將啲咩政治野/國際大事/科研個啲擺係公子會開頭講
大佬你對住兩個智商接近負數嘅人講政治講進化咪姐係玩死自己囉
(當然小儀同西瓜真係好鬼廢)

btw 對住啲惡過佢嘅人就死狗
對住啲唔識反抗嘅就狙擊
呢啲叫欺善怕惡
乜野能屈能伸 [/quote]
係能屈能伸就唔會9up個白色恐怖黎死撐啦
又要威又要戴頭盔
個個唔出聲得佢一個懶有道理咁講歪理
以前鍾意聽口水多過浪花

不嬲覺得do 姐識好多野

占奴做下把位都幾好笑

而家就唔得啦

迪偉太八婆

麻利把聲又煩訪問又唔得 成日搶野講

其實好agree 麻利同梁文禮應該一齊開一個節目啦 咁我可以一次過miss 佢地
以前鍾意聽口水多過浪花

占奴做下把位都幾好笑

而家就唔得啦

迪偉太八婆

其實好agree 麻利同梁文禮應該一齊開一個節目啦 咁我可以一次過miss 佢地

Skip 先岩
以前鍾意聽口水多過浪花

占奴做下把位都幾好笑

而家就唔得啦

迪偉太八婆

Skip 先岩

麻利成撚日信撚晒啲new world神婆野然後當正係真嘅咁講
十足十俾人呃去性交轉運嗰啲無知中女
我反而係近幾年越嚟越鍾意阿占
佢做咗爸爸之後 成個人好似收斂咗 但我反而覺得佢咁樣幾charm
以前就聽開1872遊花園
如果雲妮 朱薰 謝茜加 麻利同梁文禮幾個一齊做節目咪好 一次skip哂呢堆煩人
如果雲妮 朱薰 謝茜加 麻利同梁文禮幾個一齊做節目咪好 一次skip哂呢堆煩人

見到呢堆名都覺得嘈
以前鍾意聽口水多過浪花

占奴做下把位都幾好笑

而家就唔得啦

迪偉太八婆

Skip 先岩

麻利成撚日信撚晒啲new world神婆野然後當正係真嘅咁講
十足十俾人呃去性交轉運嗰啲無知中女

迪奶我覺得還好
佢同嘟姐都叫有來有往有啲野聽
麻利就算把啦
一日到黑都係正能量
似足之前阿奴個中環我至mean個cherry
我懷疑個角色原型根本係佢黎
仲有成日鳩笑又爆咪
聽到佢把聲就煩
究竟903班廢中會唔做到60歲呢?

見到呢堆名都覺得嘈

朱薰之前拍細so Marco 個好出奇都有啲野笑下
而家個你好野真係算鳩數吧啦
聽多陣都想訓
滄海遺珠--十溝場
個人覺得903好撚陰公,居然比一個導演敦子健講野吸引過班dj
滄海遺珠--十溝場
個人覺得903好撚陰公,居然比一個導演敦子健講野吸引過班dj

根本大部分903班 dj仲廢過出面客藉主持
我反而係近幾年越嚟越鍾意阿占
佢做咗爸爸之後 成個人好似收斂咗 但我反而覺得佢咁樣幾charm
以前就聽開1872遊花園

Agger 雖然艾粒都15年
但我係阿占做爸爸之後先鐘意艾粒
之前口水仲係艾粒個陣 都會久唔久聽下佢地兩個同do姐互相串下咁
但轉咗時間之後已經冇咗聽口水 聖艾粒都少聽了

見到呢堆名都覺得嘈

朱薰之前拍細so Marco 個好出奇都有啲野笑下
而家個你好野真係算鳩數吧啦
聽多陣都想訓

好出奇中間四半至五半都好撚悶
但你好野仲悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞