有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
森美移動

笑談廣東話果排 真係笑撚到流眼水

嗰陣成日夜媽媽笑到個人醒哂瞓唔到

森美移動正呀

往事只能回味,宜家揾返班人都做唔翻

年紀大咗,一個二個又做曬老細,鬼得閒同你玩

宜家只會聽晴朗同早霸王,其他一啲興趣都冇
嘉姐又比多個負評
而家班舊嘅上晒位咪串串貢
森美、小儀、朱薰、艾粒、林海峰呢堆根本就唔憂做
返嚟咪鳩吓鳩吓又一日
出去求其接個event 都高人工過做dj
仲點會認真做節目?

新個班一係就做獨家村一係就要靠人脈
西瓜個啲晨早流流播電音都可以做到dj
急急子做得幾好但係就難上大台同埋佢個路線唔大眾化

之前前dj 上嚟連登定唔知高登開post 都講到入面分化有幾嚴重
一係就揀埋堆一係就俾班老嘅蝦
細嘅完全唔可以駁班廢老嘴 但班廢老明明成日做錯
(尤其係森美你呀 你自己堅離地就鬧人 on99)
仲邊會有人入行?
加上而家upload 啲廢片上youtube 已經係youtuber

另外作為903 嘅聽眾我真係想講
西瓜你可唔可以唔好再晨神流流播電音?
森美可唔可以唔好再亂爆seed 鬧人同自我中心
(雖然西瓜傑傑同小儀真心蠢,但有時明明佢地冇錯
但又唔可以出聲話返你)
小儀講野可唔可以用個腦轉吓先
朱薰個節目其實好悶 完全唔明有咩聽
垃圾梁文禮你可唔可以唔好再次次睇演唱會淨係打卡影相呃like
知你威威拎到內部飛 咁好心你就專心睇演唱會
聽垃圾kpop 仲以為自己係音樂人
謝西加唔好再盲捧dear jane
麻利同do姐呢個組合完全係唔知做乜事 少少火花都冇
(加埋余迪偉會好少少 但係少少囉)

BTW 唔好鬧我話咩又要聽又要屌
真心真係聽過先知有幾差
以前成日聽話森美小儀係最佳拍檔乜乜乜
而家真係收晒皮

其實聽收音機真係我童年回憶
就算而家有咩youtube 有得隨時隨地聽歌
都比唔上聽收音機
但如果再係咁搞法真係好快收音機時代就終結

903潛質潮文

中肯
謝西家以前友誼商店幾好
依家好似無晒呢類phone in節目
傑傑比人調出去行公園算唔算係

cut 撚左呢個環節啦 on9 當有趣

傑傑真係廢到嘔
攞住d二手資料做足球環節 又要懶搞笑
我上網睇唔好?
講野又9唔搭8

講真同細個聽既903爭好遠
有時會諗會唔會細個媒介無而家多 以前多野玩d
定係真係903退步左?

同埋無哂廣播劇 好掛住黃金少年個時
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

而家903好嘅節目:
集雜志,完。

仲有Urban Touch

急急子聲又好聽
節目又有料 內容夠貼地
mola mola 有時真係諗住不如903無得續牌摺左佢算
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

而家903好嘅節目:
集雜志,完。

急急子聲又好聽
節目又有料 內容夠貼地

Urban touch真心正
屌 班DJ真心回晒塘

舊果班 阿bu 陳強 leo都走晒啦 啲老屎忽仲係到
斷晒層
最撚on9 就係10鳩幾年前鼓勵本地音樂創作
唔係唔好呀 搞死晒啲外地好曲入唔到香港
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

而家903好嘅節目:
集雜志,完。

急急子聲又好聽
節目又有料 內容夠貼地

高層森美話急急子淨係去訪問啲阿伯呀嘛

森美撚係高層
1872有左鄒凱光成個節差晒 聽多左兩個星期就無再開黎聽
豬芬把聲好煩,講野又冇內容
麻利最撚on9
樣又衰成日以為自己女神
又日撚日渲染迷信
咩水晶 塔羅 精神力 信到十足十
口才又差講句嘢勁多on9停頓位
唔知點解呢條垃圾都可以做dj

條友雙重標準
自己on9又得 但聽眾係敢就話人尻
有時聽森美都幾明白佢,日撚日對撚住小儀西瓜真係好惡頂,小儀以前森美移動係最好,而家根本好似冇帶個心返去,西瓜真係蠢 ,不過有時森美都就住屌(鬼叫佢阿媽咁勁),要求高嘅人日日對住兩條友真係會癲,所以森美去完旅行放完假返嚟心情最靚

但係森美拍火火劉翁,火花就出晒嚟
頂唔順麻利成日刷do姐鞋
講野把聲又煩 乜野都係講好正勁正
加埋果個阿蕉口齒不清
成個節目唔想再聽

個呀蕉冇料但又串串貢

而家流放做炮灰檔
個人覺得熱廚房最正
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

而家903好嘅節目:
集雜志,完。

急急子聲又好聽
節目又有料 內容夠貼地

高層森美話急急子淨係去訪問啲阿伯呀嘛

森美撚係高層

唔記得咗括住佢
「高層」森美
佢好鐘意批評人地 佢講急急子個陣仲講埋唔知阿檸定邊個

不如話自己成個呀伯咁,老到就嚟要比急急子做訪問
個人覺得熱廚房最正

究竟雞仔坤係邊個
有時聽森美都幾明白佢,日撚日對撚住小儀西瓜真係好惡頂,小儀以前森美移動係最好,而家根本好似冇帶個心返去,西瓜真係蠢 ,不過有時森美都就住屌(鬼叫佢阿媽咁勁),要求高嘅人日日對住兩條友真係會癲,所以森美去完旅行放完假返嚟心情最靚

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

我諗佢係睇節目時段
個人覺得熱廚房最正

究竟雞仔坤係邊個

我都想知
把聲好頂癮

而家流放做炮灰檔

講野無內容呢樣真
佢以前做過晴朗果排
一係就唔出聲 一係就執人口水尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞