有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
依家係咪無辦法搵得返好天氣廣播劇黎聽

試下個啲大陸網睇下有冇
1個鐘節目 半粒鐘廣告 5分鐘新聞 10分鐘播歌 真係聽佢地講野既時間得15分鐘 屌你真係聽達哥仲抵玩
1個鐘節目 半粒鐘廣告 5分鐘新聞 10分鐘播歌 真係聽佢地講野既時間得15分鐘 屌你真係聽達哥仲抵玩

真係廣告多左好多
有冇人聽過橙咇咇

咁岩起身聽到,個主持把聲就一般,但係個節目幾得意
有冇人聽過橙咇咇

播舊k歌 首首都識唱
有冇人聽過橙咇咇

播舊k歌 首首都識唱

唉,唔後生啦

而家d人唱k係咪唱k pop

其實個主持係咩料
有冇人聽過橙咇咇

播舊k歌 首首都識唱

唉,唔後生啦

其實個主持係咩料

細so個PA,比機會新人做下節目,俾左一個鐘好醒晨佢
有冇人聽過橙咇咇

播舊k歌 首首都識唱

唉,唔後生啦

其實個主持係咩料

細so個PA,比機會新人做下節目,俾左一個鐘好醒晨佢

細so好醒晨好好聽
細so 既音樂節目好高汁
因為佢聽多左好多外國音樂
而家既商台平日節目組合骨幹得森美、迪奶、占奴
佢地都有一定質素,但問題係呢班dj既風格同意識形態都太相似,畢竟佢地都係同一個年代既dj

好彩有返didid姐, 火火、sunny呢d係社會唔同崗位既人鄧返雲,比大家聽到d唔同既野,如果唔係商台仲悶

一句講晒,而家商台唔夠百花齊放

老鬼mode, 商台90年代一個節目:
倪震、張達明、黃子華、谷德昭、李燦森、陳輝虹、謝昭仁、雷頌德-《無字頭八九十》

好鐘意佢把聲

好鐘意佢把聲

黃志淙都好正
麻利代阿檸一個星期
有口才,轉數快,點都會串啲
麻利代阿檸一個星期

想死
好在有重溫ac聽返舊野頂下

好鐘意佢把聲

黃志淙都好正

星期六晚,志淙choice
芝see菇bi芝see菇bi yah yah yah
芝see菇bi芝see菇bi 芝see菇bi芝see菇bi
芝see菇bi芝see菇bi 芝see菇bi芝see菇bi
oh yah yah yah

有冇人記得

8年前已轉聽RTHK2冇再聽903
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

仲有嘩嘩嘩打到尼
我係由森美小兒DOTDOTDOT+星期六芝CI古BO開始聽

而家冇聽好耐....個個回哂塘
成日台啲DJ仲以為903好似10年前咁風光
宜家達哥開台分分鐘多人聽過佢

佢地可能仲以為啲後生好多仲會聽佢地當正自己潮流尖啄

佢至少都馬住我尼班80後90頭先...
1872 阿bu走左後冇聽lu

1872最鍾意阿bu 灘叔 迪奶果期
之後已經好少聽903

跟本係用尼打新香蕉用...果時新香蕉都就收皮了
有無得聽返以前啲節目
1872 阿bu走左後冇聽lu

1872最鍾意阿bu 灘叔 迪奶果期
之後已經好少聽903

跟本係用尼打新香蕉用...果時新香蕉都就收皮了

尼你老母
佢老母
日鳩日播乜撚野 十戒歌
低能到
聽親即刻轉隔離881
芝see菇bi family 系列想當年我都好鍾意。
嗰陣書展通常會有苦榮小苦妹啲精品賣,我都買唔少
呢排最洗腦嘅廣告一定係髮再生!
呢間嘢咁有米喪落廣告嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞