有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
公子會聽女神啲感情事
三個互動好正,森美唔係大哂終於到佢下把

有時唔怪得森美日日係早霸王都要屌
早期森美放假剩返三個真係又悶又廢
最後搞到有三個人都要請外援頂森美
小儀西瓜做左咁多年dj自己carry個節目都做唔到
傑傑唔洗講
做dj做到比人調出去行公園真係已經好撚羞家
冇口才冇轉數冇才華
不如轉行把la
森美小儀成日暗串佢廢 又喑示西瓜飛左佢
火火黎到都要笑9佢
個個都睇佢唔起咁

唔洗轉行專心做返幕後算啦
佢真係無能力開咪
連下把都無資格做
人蠢口才唔得講野語障
聽井底蛙佢作既估仔完全係傻

其實公平啲
西瓜都一撚樣
只係有後台無人郁到佢

btw森美唔得閑個三個做唔到節目真係好撚癈
有次無搵火火頂,三個dead哂air

https://youtu.be/xUCl2IWmDEA
唔知有冇人記得阿喱, 有耳非文, Leo, E記
佢地嘅節目空中喱民 妹妹妹妹都好聽
抽奧修襌卡唔知點解好深刻
但嗰陣已經係903全盛開始下滑嘅時候
特別係摩星嶺4號抽起64段節目自我審查時候
簡直唔敢相信係呢個電台發生呢件事

903真係由細個聽到大
讀書嗰陣有時喱喺被入面聽到2點完節目先瞓
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

可惜宜家好節目少咗好多
森美早霸王同公子會都有聽
不過我就同情森美嘅
姑媽西瓜阿傑都好難頂
成日都up就離哂題
仲有讀賣sunday真係難得嘅好節目
一個星期介紹一本書係困難嘅
每次都介紹非熱門嘅書
但個體裁都係新鮮吸引
所以我好欣賞佢地做得幾好
毒檸王國都做得好有心機
不過除咗呢幾個節目我都好少追黎聽
諗番以前節目真係好想聽番
12~3我會轉聽881
聽陸叔講股好過聽豬芬

個節目悶撚到痴線
豬閪把聲又日撚日好似病緊咁
好撚心啦屌 諗下度下先好做節目啦

蘇c黃個個大玩派幾好笑
西瓜廢 麻利先係最難頂個個

睇住電腦做節目,基本準備又唔做足(森美次次問卡路里佢次次都唔搵反而一味維基又唔求證無嚟批判思考搬字過紙),講嘢又無邏輯,被人捉到又onair個時黑面同死口唔認
咁樣唔癈?
公子會聽女神啲感情事

傑傑唔洗講
冇口才冇轉數冇才華
不如轉行把la
火火黎到都要笑9佢
個個都睇佢唔起咁

而家嘅森美小儀擺埋一齊都唔好聽
小儀其實拍迪偉開個新節目可能仲好聽
好似以前aishiteru咁
小儀比森美串又無癮 迪偉而家又無發揮空間

D9同do姐好夾 但麻利成日亂入
唔知有冇人記得阿喱, 有耳非文, Leo, E記
佢地嘅節目空中喱民 妹妹妹妹都好聽
抽奧修襌卡唔知點解好深刻
但嗰陣已經係903全盛開始下滑嘅時候
特別係摩星嶺4號抽起64段節目自我審查時候
簡直唔敢相信係呢個電台發生呢件事

903真係由細個聽到大
讀書嗰陣有時喱喺被入面聽到2點完節目先瞓
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

可惜宜家好節目少咗好多
森美早霸王同公子會都有聽
不過我就同情森美嘅
姑媽西瓜阿傑都好難頂
成日都up就離哂題

仲有讀賣sunday真係難得嘅好節目
一個星期介紹一本書係困難嘅
每次都介紹非熱門嘅書
但個體裁都係新鮮吸引
所以我好欣賞佢地做得幾好
毒檸王國都做得好有心機
不過除咗呢幾個節目我都好少追黎聽
諗番以前節目真係好想聽番

森美小儀早就應該拆伙,森美撐咁耐,咩火花都完了,拍檔完全不進反退,森美自己對住咁唧拍檔都乾糖啦

反觀公子會,即刻好聽好多,就算嘉賓垃圾如顏卓玲,都好聽過小儀

從來火花都係森美carry擦出嚟
小儀靠佢搵唔少又buildup左image
但宜家請mc多數齋請森美,可能都知小儀咩料

所以森美大哥都好攰啦,帶住件垃圾咁耐,而家反而嗅埋自己,再加埋西瓜傑傑⋯⋯⋯日日去公園日日介紹食物 完全無內容
pajita tam與madelena lam

有冇人以前鍾意聽西崎公園,乜野地獄同不設劃位?

你那邊幾點
都醒唔起幾多年前

最後一集已經係2009年
諗起以前中學唔係用smartphone,要插住handfree先可以開收音機,一放學由萬世巨星到好回家,之後食飯沖涼趕住9點聽妹妹妹妹同架勢堂,日日都怕嘈醒家姐忍住唔可以笑出聲。

果時好鍾意903嘅廣播劇,好似地板對我說同黃金少年,會專登save係電腦。

黃金少年d書我買曬

你那邊幾點
都醒唔起幾多年前

西崎子民

以前星期六日早起跑步個陣聽
好想搵返艾粒娜娜奈奈廣播劇黎聽
聽開RTHK2

gimme5 幾好聽

GIMME5 ERIC HOLD得好
相比之下有冇搞錯斌仔HOLD得太隨心

有冇搞錯衰morle 呢個星期冇左morle正好多

都係, 真係唔明點解成日要講台灣野
好耐無聽了
以前晚晚聽空中哩民

你那邊幾點
都醒唔起幾多年前

西崎子民

唔知jessie而家點呢
西瓜廢 麻利先係最難頂個個

麻利大愛撚黎架, 煩過西
聽到把聲加埋d語氣已經唔想聽
公子會聽女神啲感情事

傑傑唔洗講
冇口才冇轉數冇才華
不如轉行把la
火火黎到都要笑9佢
個個都睇佢唔起咁

唔洗轉行專心做返幕後算啦
佢真係無能力開咪
連下把都無資格做
人蠢口才唔得講野語障
聽井底蛙佢作既估仔完全係傻

其實公平啲
西瓜都一撚樣
只係有後台無人郁到佢

btw森美唔得閑個三個做唔到節目真係好撚癈
有次無搵火火頂,三個dead哂air

西瓜都叫靚聲
不過如果佢媽唔係林珊珊
佢都係連開咪既資格都無
做節目成日雲遊
幾鐘意聽細so
以為好鍾意e記
依家走左好耐 自己開塔羅鋪

正確示範

妹妹妹妹開始聽佢.以前都覺得佢幾型,而家Youtube成日Sell野播廣告搵錢,好似變左質咁.
記得以前細個真係好鍾意聽903
好鍾意艾粒啲廣播劇
印象中記得廣播劇個part好似係成個節目最尾個半粒鐘開始?
就算放學遲左聽唔哂成個節目都要聽個part廣播劇!
好記得朱艷強 好好笑好正
之後再夜啲就聽妹妹妹妹
而家諗返妹妹妹妹真係好青春呀
超鍾意e記 佢後嚟個個e維特革命?都好正
有時講啲topic細個聽個時會有啲驚但都死要聽
好記得有次個出體
架勢堂其實正過早霸王...有冇人有同感

再之後1872都勁高汁
唉 有時真係好懷念以前聽903嘅日子

你那邊幾點
都醒唔起幾多年前

西崎子民

唔知jessie而家點呢

唔係掛有咁耐 真係陰功
而且原來以前嘅自己咁健康
想當年既西崎公園
灘叔係咪已經冇做?
903最好係咪晴朗

灘叔星期日會返黎過下癮
呀檸之前日日寫扭蛋劇場好正
會抽下政治水咁,不過依家冇左喇
在日落前交換日記有時都幾好笑
最重要嘅係
佢每年都寫一套廣播劇(寫左三套)

老實講廣播劇係電台嘅靈魂
可惜依家已經無乜

好掛住扭蛋

好鐘意交換日記嗰part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞