有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
好似得急急子無俾人鬧 清泉

天使

我知903啲dj會睇post嘅
好好諗吓點解聽眾覺得你地垃圾 而有啲dj做得好嘅會俾人讚
有時聽森美都幾明白佢,日撚日對撚住小儀西瓜真係好惡頂,小儀以前森美移動係最好,而家根本好似冇帶個心返去,西瓜真係蠢 ,不過有時森美都就住屌(鬼叫佢阿媽咁勁),要求高嘅人日日對住兩條友真係會癲,所以森美去完旅行放完假返嚟心情最靚

但係森美拍火火劉翁,火花就出晒嚟

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

我諗佢係睇節目時段

聽公子會會發現有時火火同劉翁會食住森美
佢地一興奮就會大嗌之後森美出唔到聲
其實有時都幾心涼

鬼叫森美唔夠火火劉翁風流

關撚事咩
森美條柒頭見高拜見低踩
對住sunny lau火火呢啲轉數快少少
有返咁上下社會地位咪唔敢屌囉
擦鞋狗格
自從見條垃圾痴埋鬍鬚曾幫佢助選
但之前就口口聲聲話撐學生
已經對佢徹低失望
利申 以前幾鐘意佢 半個fans

我好少聽收音機,係有時聽下早霸王。

傑傑有時講野係廢d, 但覺得佢都幾慘,森美野野笑9佢。明明句野都無咩問題,森美都要放大一兩個位繼續笑9佢

其實西瓜同傑傑私底下會唔會好憎森美

應該會 但兩個而家好似無拍拖

天使

最好Share 埋出去比佢地知

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

我諗佢係睇節目時段

其實有時都幾心涼

關撚事咩
森美條柒頭見高拜見低踩
擦鞋狗格
已經對佢徹低失望

傑傑有時講野係廢d, 但覺得佢都幾慘,森美野野笑9佢。明明句野都無咩問題,森美都要放大一兩個位繼續笑9佢

得森美講無人講
早兩年難得有《雙截棍》呢啲高質少少節目又摺左
迪奶拍住麻利真係唔想聽
原來咁多人聽903
有時聽森美都幾明白佢,日撚日對撚住小儀西瓜真係好惡頂,小儀以前森美移動係最好,而家根本好似冇帶個心返去,西瓜真係蠢 ,不過有時森美都就住屌(鬼叫佢阿媽咁勁),要求高嘅人日日對住兩條友真係會癲,所以森美去完旅行放完假返嚟心情最靚

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

我諗佢係睇節目時段

其實有時都幾心涼

關撚事咩
森美條柒頭見高拜見低踩
擦鞋狗格
已經對佢徹低失望

上星期先一齊去完日本咋喎

我諗佢係睇節目時段

其實有時都幾心涼

關撚事咩
森美條柒頭見高拜見低踩
擦鞋狗格
已經對佢徹低失望

得森美講無人講

仲有識貨之人同傑傑搵公園好心就cut左佢喇

姑媽比左N年都要比森美講到同傑傑西瓜同level

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

我諗佢係睇節目時段

其實有時都幾心涼

關撚事咩
森美條柒頭見高拜見低踩
擦鞋狗格
已經對佢徹低失望

上星期先一齊去完日本咋喎

無留意條中女

天使

班老屎忽做得好又係收咁多
做得柒又係收咁多
點會理你呀
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

同意
真心唔知早霸王個 瘟神喺邊度 同
識貨之人有咩存在價值
傑傑d on9野真係冇人能及
係會聽到火果隻
d語障密集到已經完全唔好笑
呢個柒頭點解仲可以係個節目出現
識貨之人又唔好笑 試極都係梳打餅
食完西瓜又up一大堆維基
你估上堂咩
聽rthk 2 好過喇

邊個節目好聽?

有無搞錯
不過已經唔係斌仔阿O同Morle

真定假架
你知道唔知道 有人掛住你
西瓜後生女迷kpop都算

梁文禮男人老狗幾廿歲人走去迷bigbang真係柒到唔敢聽

西瓜都唔後生 3張喇

真係唔知

聽梁文禮睇完show 嗰種興奮真係好撚噁心

真定假架

講左10版終於有圖

天使

班老屎忽做得好又係收咁多
做得柒又係收咁多
點會理你呀

呢幾年成日改革

以前最聽待環節之一

以前最聽待環節之一

你係阿希?

以前最聽待環節之一

聽日又有得聽
西瓜後生女迷kpop都算

梁文禮男人老狗幾廿歲人走去迷bigbang真係柒到唔敢聽

西瓜都唔後生 3張喇

真係唔知

聽梁文禮睇完show 嗰種興奮真係好撚噁心

佢今日又睇Show

以前最聽待環節之一

你係阿希?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞