有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
如果雲妮 朱薰 謝茜加 麻利同梁文禮幾個一齊做節目咪好 一次skip哂呢堆煩人

見到呢堆名都覺得嘈

朱薰之前拍細so Marco 個好出奇都有啲野笑下
而家個你好野真係算鳩數吧啦
聽多陣都想訓

好出奇中間四半至五半都好撚悶
但你好野仲悶

之前星期五好出奇送禮Marco 同細so個hehe劇好好笑
仲有佢兩個互拎對方啲野送出去都好搞笑
但你好野就真心頂唔順
食完晏飯氣攻心仲聽啲咁既野會訓著
成個台都好似存在喺平行時空咁
老野追唔上
後生又唔知佢做乜9

AGGER 後生唔起潮唔起

Do姐都in過曬佢地
以前鍾意聽口水多過浪花

不嬲覺得do 姐識好多野

占奴做下把位都幾好笑

而家就唔得啦

迪偉太八婆

麻利把聲又煩訪問又唔得 成日搶野講

其實好agree 麻利同梁文禮應該一齊開一個節目啦 咁我可以一次過miss 佢地

Skip 先岩

麻利成撚日信撚晒啲new world神婆野然後當正係真嘅咁講
十足十俾人呃去性交轉運嗰啲無知中女

迪奶我覺得還好
佢同嘟姐都叫有來有往有啲野聽
麻利就算把啦
一日到黑都係正能量
似足之前阿奴個中環我至mean個cherry
我懷疑個角色原型根本係佢黎
仲有成日鳩笑又爆咪
聽到佢把聲就煩

根本麻利除左成日扮文青係度植入廣告都要知佢有乜存在價值
好多update既資訊好似都係Do姐話返比佢地知,
完全唔知佢地做過D乜research或準備?!
好廢
唔知有冇人記得阿喱, 有耳非文, Leo, E記
佢地嘅節目空中喱民 妹妹妹妹都好聽
抽奧修襌卡唔知點解好深刻
但嗰陣已經係903全盛開始下滑嘅時候
特別係摩星嶺4號抽起64段節目自我審查時候
簡直唔敢相信係呢個電台發生呢件事

903真係由細個聽到大
讀書嗰陣有時喱喺被入面聽到2點完節目先瞓
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

有耳非文 午夜閒談 我仲買過佢cd
少爺占啲廣播劇都正 好天氣 四點水

好天氣續集十九歲聽到喊 唔知點解

因為李香蘭真係好好

陳占為咗呀煩飛李香蘭, 慘到...
李香蘭把聲好好聽, 成日都想知佢真人係邊個

李香蘭好似係朱薰
仲有閃令令第六個
903淨係聽阿檸 有時會聽下細SO
識過佢地,當題外話,唔關節目事

當奴真人寸到陷家產
阿占好好人好nice
雲妮好撚大牌
細so做嘢好認真,好肯幫人
麻利份人無乜嘢
梁文禮外冷內熱,熟落咗好好人好nice
傑傑一陣傻氣,好有禮貌
Jacky仆街死啦,以為自己痴住奴占就上神台,極大牌極囂張,當其他人無到
我反而係近幾年越嚟越鍾意阿占
佢做咗爸爸之後 成個人好似收斂咗 但我反而覺得佢咁樣幾charm
以前就聽開1872遊花園

Agger 雖然艾粒都15年
但我係阿占做爸爸之後先鐘意艾粒
之前口水仲係艾粒個陣 都會久唔久聽下佢地兩個同do姐互相串下咁
但轉咗時間之後已經冇咗聽口水 聖艾粒都少聽了

口水好正 你話繼續做幾好
btw大家要屌就屌班新人啦 艾粒森美迪偉呢啲 我覺得最多都係無突破姐 未至於廢中掛
占都講過青黃不接佢都唔知可以點 唯有盡自己本份
如果佢地而家退咪仲衰 成個台真係無野好聽

當奴真人寸到陷家產
阿占好好人好nice
雲妮好撚大牌
麻利份人無乜嘢
傑傑一陣傻氣,好有禮貌
Jacky仆街死啦,以為自己痴住奴占就上神台,極大牌極囂張,當其他人無到

當奴同雲妮有無摩牙

當奴真人寸到陷家產
阿占好好人好nice
雲妮好撚大牌
麻利份人無乜嘢
傑傑一陣傻氣,好有禮貌

當奴同雲妮有無摩牙

Jacky唔似喎,
最中意占
佢做咗爸爸之後 成個人好似收斂咗 但我反而覺得佢咁樣幾charm

之前口水仲係艾粒個陣 都會久唔久聽下佢地兩個同do姐互相串下咁

我由好薯嘜開始聽阿占,占占陪住我大
唔知有冇人記得阿喱, 有耳非文, Leo, E記
佢地嘅節目空中喱民 妹妹妹妹都好聽
抽奧修襌卡唔知點解好深刻
但嗰陣已經係903全盛開始下滑嘅時候
特別係摩星嶺4號抽起64段節目自我審查時候
簡直唔敢相信係呢個電台發生呢件事

903真係由細個聽到大
讀書嗰陣有時喱喺被入面聽到2點完節目先瞓
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

有耳非文 午夜閒談 我仲買過佢cd
少爺占啲廣播劇都正 好天氣 四點水

好天氣續集十九歲聽到喊 唔知點解

因為李香蘭真係好好

陳占為咗呀煩飛李香蘭, 慘到...
李香蘭把聲好好聽, 成日都想知佢真人係邊個

李香蘭好似係朱薰
仲有閃令令第六個

李香蘭肯定唔係朱薰啦
好似係一個女仔叫helen

當奴真人寸到陷家產
阿占好好人好nice
雲妮好撚大牌
麻利份人無乜嘢
傑傑一陣傻氣,好有禮貌

我又覺得奴冇乜野,佢節目有講過,佢一off咪就熄左機咁,佢自己都話好多人話佢串,冇可能廿四小時都hehe haha

當奴真人寸到陷家產
阿占好好人好nice
雲妮好撚大牌
麻利份人無乜嘢
傑傑一陣傻氣,好有禮貌

當奴同雲妮有無摩牙

Jacky唔似喎,
最中意占

冇個識 不過感覺到占應該係nice個類黎

我由好薯嘜開始聽阿占,占占陪住我大

唉 錯過咗903最好嘅年代
想搵返以前少爺占啲廣播劇都冇
Youtube得返忠孝公路
不過都有買返好天氣同落雨路嘅小説
903回晒塘啦
幾悶都會聽
唔係返工時間好難捱
但(你真係好好嘢)真係聽唔落

一定skip 聽口水好過
幾悶都會聽
唔係返工時間好難捱
但(你真係好好嘢)真係聽唔落

一定skip 聽口水好過

無意中聽左一陣已經頂唔順要轉台, 聽6叔好過

當奴真人寸到陷家產
阿占好好人好nice
雲妮好撚大牌
麻利份人無乜嘢
傑傑一陣傻氣,好有禮貌

西瓜呢
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

真係無得輸
已經好耐無聽903
之前 劉翁 王迪詩 關公災難 我覺得真係好撚正 可以言語間 聽到佢地經歷 學到野
之前 劉翁 王迪詩 關公災難 我覺得真係好撚正 可以言語間 聽到佢地經歷 學到野

我勁鍾意聽! 但係無左! 之後見到VIUTV有貽興+劉翁做節目先知劉翁鍾意睇書!完全估佢唔到
西瓜應該全台最廢

勝在有老母

不過最緊要都係佢個西瓜波

蒙頭入閘

西瓜都要蒙頭入閘
西瓜應該全台最廢

勝在有老母

蒙頭入閘

西瓜都要蒙頭入閘

有次早霸王 森美講過西瓜已經係台花
西瓜應該全台最廢

勝在有老母

蒙頭入閘

西瓜都要蒙頭入閘

有次早霸王 森美講過西瓜已經係台花

無左家緩得番佢後生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞