有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
唔知有冇人記得阿喱, 有耳非文, Leo, E記
佢地嘅節目空中喱民 妹妹妹妹都好聽
抽奧修襌卡唔知點解好深刻
但嗰陣已經係903全盛開始下滑嘅時候
特別係摩星嶺4號抽起64段節目自我審查時候
簡直唔敢相信係呢個電台發生呢件事

903真係由細個聽到大
讀書嗰陣有時喱喺被入面聽到2點完節目先瞓
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

有耳非文 午夜閒談 我仲買過佢cd
少爺占啲廣播劇都正 好天氣 四點水

好天氣續集十九歲聽到喊 唔知點解

因為李香蘭真係好好

陳占為咗呀煩飛李香蘭, 慘到...
李香蘭把聲好好聽, 成日都想知佢真人係邊個

估唔到仲有人記得
已經十幾年前

好天氣 , 四點水 , 十九歲 , 落雨路

永誌難忘

全盛時期嘅阿占好正

因為李香蘭真係好好

估唔到仲有人記得
已經十幾年前

永誌難忘

全盛時期嘅阿占好正

依家既阿占都好正!
毫子我知你睇到既
唔該幫我屌7 jacky
佢真係廢到極點
晚晚大問答個part悶到抽筋
同埋幫我講句我愛你呀阿占!

因為李香蘭真係好好

估唔到仲有人記得
已經十幾年前

永誌難忘

全盛時期嘅阿占好正

依家既阿占都好正!
毫子我知你睇到既
佢真係廢到極點

但佢數榜成日講錯野
小學聽到初中,嘩嘩嘩打到黎真係好好笑
得罪講句,成個903得森美一個似樣有質素

加迪奶

迪奶正呀
佢同林二汶喺viutv個節目都正
又推下

可唔可以cut左識貨之人同瘟神去邊度
又推下

可唔可以cut左識貨之人同瘟神去邊度

番工10-12都會聽森美小儀
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

森美人越老心胸越窄
日日屌屌屌
正宗廢老格
鏡意雞蛋裏挑骨頭
仲要擺個老屎忽樣出嚟
唔係話西瓜唔抵屌
但日日屌顯出條廢中小器到仆街
永遠有佢講冇人講

AGGER
真心覺得佢愈黎愈嚴重
佢不嬲恰小儀可以話係節目效果
但對住兩個細既擺明係嫌三嫌四 成日搵位入佢地 踩佢地廢(雖然真係)
但唔洗日日開口埋口都咁講 有時真係覺得佢鬧既野唔係太合時機同唔合理

我係西瓜同傑傑,一定憎佢憎到仆街

西瓜講嘢咁撚on9都唔屌得?
森美越黎越串

以前森美移動係live,好好聽,屌依家全部人星期六夜晚秘撈,公子會錄定晒,無晒feel

公子會好唔好聽視乎係咩嘉賓
早排顏卓靈果集真係好經典

搵唔到呢集,聽你地講完好想聽!

三個主持功力少啲都頂唔順
唔知有冇人記得阿喱, 有耳非文, Leo, E記
佢地嘅節目空中喱民 妹妹妹妹都好聽
抽奧修襌卡唔知點解好深刻
但嗰陣已經係903全盛開始下滑嘅時候
特別係摩星嶺4號抽起64段節目自我審查時候
簡直唔敢相信係呢個電台發生呢件事

903真係由細個聽到大
讀書嗰陣有時喱喺被入面聽到2點完節目先瞓
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

因為李香蘭真係好好

估唔到仲有人記得
已經十幾年前

永誌難忘

全盛時期嘅阿占好正

阿占 感性又得 搞笑又得 中意佢多過當奴

因為李香蘭真係好好

估唔到仲有人記得
已經十幾年前

永誌難忘

全盛時期嘅阿占好正

依家既阿占都好正!
毫子我知你睇到既
佢真係廢到極點

exac7ly
依家呀占都正x2!
年紀唔同一定會有變既, 但都係正
毫子幫我講埋阿占我愛你!
有冇人以前鍾意聽西崎公園,乜野地獄同不設劃位?

你那邊幾點
都醒唔起幾多年前

最後一集已經係2009年

西崎子民

以前星期六日早起跑步個陣聽

唔知jessie而家點呢

唔係掛有咁耐 真係陰功
而且原來以前嘅自己咁健康

嫁左人好耐啦

早幾年灘叔個節目訪問藝術家,請左佢上去,無提過自己做過903

雲海仲熟過佢

話時話雲海而家係咪同阿祖已經反左面

反左好耐啦
話佢吸毒

假信徒
虛偽到不得了

好似係隊草姐
不過吸毒都唔係重點
重點係佢奶共

食冰呀
奶共都唔係重點,重點係雙面人

條友真係 雲海識埋啲人都好濕鳩

吓阿祖點奶共法?

search雲海 人性系列 自己睇啦

吳君如 杜文澤 嘅嘩嘩嘩好正
後尾吳君如拍院子健同黃胎興反而感得麻麻 一個太認真 一個太刷鞋 都唔好笑

三姑加灘叔或者阿澤係會笑到你噴水

三姑加灘叔或者阿澤係會笑到你噴水

同埋我仲記得首歌

嘩嘩嘩 打到黎
細佬唔聽話 打

吳君如 杜文澤 嘅嘩嘩嘩好正
後尾吳君如拍院子健同黃胎興反而感得麻麻 一個太認真 一個太刷鞋 都唔好笑

杜汶澤都係太擦鞋
森美越黎越串

以前森美移動係live,好好聽,屌依家全部人星期六夜晚秘撈,公子會錄定晒,無晒feel

公子會好唔好聽視乎係咩嘉賓
早排顏卓靈果集真係好經典

搵唔到呢集,聽你地講完好想聽!

三個主持功力少啲都頂唔順

聽返
教女咁教
年年頒獎禮班DJ D 嘴臉先至最討厭
有一個月森美小儀去做舞台劇,請左農夫做Fama黎903,佢地唔係DJ但都好正
有一個月森美小儀去做舞台劇,請左農夫做Fama黎903,佢地唔係DJ但都好正

其實佢地都算半個DJ啦
兩條友講野都唔錯

其實佢地都算半個DJ啦
兩條友講野都唔錯

佢兩個無論分開同其他人夾定一齊講都幾好

其實佢地都算半個DJ啦
兩條友講野都唔錯

佢兩個無論分開同其他人夾定一齊講都幾好

如果搵得返佢地返嚟開咪就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞