有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
以為好鍾意e記
依家走左好耐 自己開塔羅鋪

正確示範
梁文禮真係垃圾中嘅垃圾
成撚日智障緊

佢把聲好刺耳根本唔啱做DJ,同埋十年如一日,一啲進步都無

迷KPOP迷到上晒腦已經冇資格做DJ

佢唔止播Kpop 仲有西洋音樂我本人唔係好想12-2 有成一半時間播外國music因為食飽飯聽佢做節目好易悶到訓着

梁文禮正on9
個撚個嘅演唱會都去
去到就淨係拍片影相打卡
之後話自己係傳媒人 要同大家分享個演唱會
咩有責任去報導 屌你當你係娛記?
咁鐘意分享唔用把口係節目到分享?
淨係聽啲垃圾K-pop
拎內部飛大疊大疊咁影啲飛
謝西加就熱愛dear jane

梁文禮成日八婆爆人地明星啲秘密,以為自己真係KOL
嘉姐高層嚟老屎忽
急急子
急急子

好啲嘅清泉但年紀唔細了
903節目流程:

哈哈哈係啊係啊係啊好啦節目時間夠啦聽日再見
阿檸呢?
梁文禮真係垃圾中嘅垃圾
成撚日智障緊

佢唔止播Kpop 仲有西洋音樂我本人唔係好想12-2 有成一半時間播外國music因為食飽飯聽佢做節目好易悶到訓着

梁文禮正on9
個撚個嘅演唱會都去
去到就淨係拍片影相打卡
淨係聽啲垃圾K-pop

開頭都對佢冇乜感覺
後來佢ig真係好撚煩 去邊撚到都打卡
又迷垃圾kpop
DJ黎講佢真係一啲質素都冇

Btw 冇人講麻利
903節目流程:

哈哈哈係啊係啊係啊好啦節目時間夠啦聽日再見

逗幾萬人工跟住出去秘撈
阿檸呢?

新人嚟講算好,但啲節目全部炮灰檔
不嬲都唔鐘意佢地
以為好鍾意e記
依家走左好耐 自己開塔羅鋪

正確示範

E記正
梁文禮真係垃圾中嘅垃圾
成撚日智障緊

梁文禮正on9
個撚個嘅演唱會都去
去到就淨係拍片影相打卡
淨係聽啲垃圾K-pop

開頭都對佢冇乜感覺
又迷垃圾kpop

Btw 冇人講麻利

麻利老虔婆煩膠
可唔可以將topic改做覺得佢地個撚個都好柒

成個意思唔同哂

我都淨係睇到柒果一面
邊度寸

而家得返你知道唔知道有人掛住你係有趣d
不過而家都少左好多人打上去示愛
自從雲海走左就冇聽

自我審查
垃撚圾

成個意思唔同哂

我都淨係睇到柒果一面
邊度寸

我仲停留在呀希時代個時好笑過而家幾多
自從雲海走左就冇聽

自我審查
垃撚圾

為左續牌
灘叔係咪已經冇做?
903最好係咪晴朗
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

成個意思唔同哂

我都淨係睇到柒果一面
邊度寸

以前我中學勁鐘意聽 你知道唔知道
係好期待
仲有1872遊花園同森美移動
而家真係冇野好聽唔同曬
灘叔係咪已經冇做?
903最好係咪晴朗

1. 灘叔有做,星期日仲有節目
2. 有林狗,冇意見
梁文禮真係垃圾中嘅垃圾
成撚日智障緊

梁文禮正on9
個撚個嘅演唱會都去
去到就淨係拍片影相打卡
淨係聽啲垃圾K-pop

開頭都對佢冇乜感覺
又迷垃圾kpop

Btw 冇人講麻利

麻利老虔婆煩膠

好撚煩
成日扮到正能量呀 愛動物呀咁樣
做乜撚
聽完最港產都無再聽,發現903都係靠外援先吸引到人
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

而家903好嘅節目:
集雜志,完。
森美越黎越串
梁文禮真係垃圾中嘅垃圾
成撚日智障緊

梁文禮正on9
個撚個嘅演唱會都去
去到就淨係拍片影相打卡
淨係聽啲垃圾K-pop

開頭都對佢冇乜感覺
又迷垃圾kpop

Btw 冇人講麻利

麻利老虔婆煩膠

成日以為自己係女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞