有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
以前中學夜晚做完功課一定開收音機聽妹妹妹妹架勢堂,個時仲有追E記同wing套廣播劇最好的時光買埋書添。嗰陣既節目真係就算忙你都會想去追,聽唔到都會上903個網重溫。雖然見到e記同wing走埋唔開心,但依家見佢地兩個fb同ig過得幾開心,離開商台係值得。之後1872遊花園呀bu灘叔迪偉呢個組合真係好過癮,到依家都識唱番首歌,最好笑係聽眾打電話入,就算第二朝要早起身返學都會到1點聽埋先訓。依家淨係會聽晴朗

I wanna 講說speak talk tell say and yell

而家聽番都笑到仆街
好懷念係間房忍笑忍到斷氣既日子
雖然我唔知咩內幕
但好明顯而加903有幾個山頭各自為政,大概可以分成三個,1)J pop (急子)、2)K pop、3)老屎忽(森美, 總之老嗰d)

三個分類裹面,得1)係有心培訓新人,同求變,重點係堅守住唔比泡菜污染既堡壘

利申:因為1872(灘、bu、迪)而聽電台,大左就發覺迪偉只係一條八婆
除咗朝早聽吓林狗夜晚聽吓十九,都好耐冇聽過商台嘅其他時段。
番工10-12都會聽森美小儀
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

有時都唔知係大家有共識先咁on9、係咁錯, 定佢地真心on9比森美屌( 唔比森美笑就唔知回做節目效果?)
番工10-12都會聽森美小儀
因為番工仲悶
森美日日都開西瓜波
西瓜都仲係日日柒下柒下

有時都唔知係大家有共識先咁on9、係咁錯, 定佢地真心on9比森美屌( 唔比森美笑就唔知回做節目效果?)

我睇咁耐可以話你知係堅on9
雖然我唔知咩內幕
但好明顯而加903有幾個山頭各自為政,大概可以分成三個,1)J pop (急子)、2)K pop、3)老屎忽(森美, 總之老嗰d)

三個分類裹面,得1)係有心培訓新人,同求變,重點係堅守住唔比泡菜污染既堡壘

利申:因為1872(灘、bu、迪)而聽電台,大左就發覺迪偉只係一條八婆

個個唔知幾時開始叫森美大哥

但聽講jan一個唔肯叫
除咗集雜誌之外
毒檸都好正
有時聽森美都幾明白佢,日撚日對撚住小儀西瓜真係好惡頂,小儀以前森美移動係最好,而家根本好似冇帶個心返去,西瓜真係蠢 ,不過有時森美都就住屌(鬼叫佢阿媽咁勁),要求高嘅人日日對住兩條友真係會癲,所以森美去完旅行放完假返嚟心情最靚

但係森美拍火火劉翁,火花就出晒嚟

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

呢個真
森美好多時都會交個波出黎,自己做下把,唔會死撐
有時聽森美都幾明白佢,日撚日對撚住小儀西瓜真係好惡頂,小儀以前森美移動係最好,而家根本好似冇帶個心返去,西瓜真係蠢 ,不過有時森美都就住屌(鬼叫佢阿媽咁勁),要求高嘅人日日對住兩條友真係會癲,所以森美去完旅行放完假返嚟心情最靚

但係森美拍火火劉翁,火花就出晒嚟

聽公子會
森美好似變左另一個人
再唔會屌屌貢
真係有傾有講,有交流

呢個真
森美好多時都會交個波出黎,自己做下把,唔會死撐

火火同sunny知點樣做節目,了解成個flow
除咗集雜誌之外
毒檸都好正

終於有人講毒檸
903我最鍾意既節目
聽爆谷啦喂

Btw依家903仲有冇乜時段有廣播劇聽?

要睇啊檸做唔做,通常一年一套
淨係聽廣東爆谷同一切從音樂開始
一切從音樂開始個d dj先叫正常
差d唔記得午夜閒談
樓豬幾時出新歌
唔知道而家仲有冇「短期租約」, 好似係Wasabi嘅

記得個陣聽完森美移動之後就會聽埋「短期租約」,
或者唔係咩有話題性嘅節目,
但係我記得個陣聽覺得好舒服之後就成日都係聽聽下就訓左
迪偉不嬲係講大話嘅八婆

N年前 我仲細 佢介紹本書 講到豬上樹咁

買完之後發覺根本就係本薄薄嘅簡單公仔畫 (漫畫都唔算 因為無內容)

自始唔再聽903

網上大把野睇 點解要死守個係一個無世界觀嘅世界?
森美越黎越串

以前森美移動係live,好好聽,屌依家全部人星期六夜晚秘撈,公子會錄定晒,無晒feel
朱薰個節目勁無聊
新一代我覺得阿檸係唔錯

朱薰個節目一開場已經頂唔順首主題曲趕客

堅垃圾
唔知道而家仲有冇「短期租約」, 好似係Wasabi嘅

記得個陣聽完森美移動之後就會聽埋「短期租約」,
或者唔係咩有話題性嘅節目,
但係我記得個陣聽覺得好舒服之後就成日都係聽聽下就訓左

短期租約基本上係播歌同9up,但節目啲聲效同wasabi把聲好舒服
朱薰個節目勁無聊
新一代我覺得阿檸係唔錯

朱薰個節目一開場已經頂唔順首主題曲趕客

堅垃圾

朱薰次次放假細so代班我就勁開心
唔知有冇人記得阿喱, 有耳非文, Leo, E記
佢地嘅節目空中喱民 妹妹妹妹都好聽
抽奧修襌卡唔知點解好深刻
但嗰陣已經係903全盛開始下滑嘅時候
特別係摩星嶺4號抽起64段節目自我審查時候
簡直唔敢相信係呢個電台發生呢件事

903真係由細個聽到大
讀書嗰陣有時喱喺被入面聽到2點完節目先瞓
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

有耳非文 午夜閒談 我仲買過佢cd
少爺占啲廣播劇都正 好天氣 四點水

903真係由細個聽到大
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

好天氣續集十九歲聽到喊 唔知點解

903真係由細個聽到大
錄低d廣播劇再聽再聽
好鍾意聽四點水

好天氣續集十九歲聽到喊 唔知點解

因為李香蘭真係好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞