有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
其實我覺得細so都做得唔差既,依家唯一想追既節目

佢做得唔差係應份嘅,因為佢係903音樂總監
以前萬世 好回家 喱民 架勢堂 嘩嘩嘩 一切從音樂開始
放學就返屋企聽 係可以聽到第二朝起身

聽住 1872 同埋 你睇我唔到 黎訓
訓唔著就聽埋一切從音樂開始
一直好想知其實梁文禮係咪gay

佢係,有仔架佢
宜家有無咩節目介紹?

聽開881光明頂、881晴朗同903早霸王。

集雜誌、urban touch

重溫左段集雜誌,都唔錯,但佢講幾個字,就cut入少少音樂,跟住又講幾個字,聽得有少少辛苦。不過內容同講野節奏都幾好。

以前張床有個天線收音機
宜家有無咩節目介紹?

重溫左段集雜誌,都唔錯,但佢講幾個字,就cut入少少音樂,跟住又講幾個字,聽得有少少辛苦。不過內容同講野節奏都幾好。

而家903嚟講算唔錯架喇

佢係,有仔架佢

人地有空少仔仔 成日ig放閃
利申 成日po bigbang unfollowed
諗起以前中學唔係用smartphone,要插住handfree先可以開收音機,一放學由萬世巨星到好回家,之後食飯沖涼趕住9點聽妹妹妹妹同架勢堂,日日都怕嘈醒家姐忍住唔可以笑出聲。

果時好鍾意903嘅廣播劇,好似地板對我說同黃金少年,會專登save係電腦。
廣東爆谷幾好
宜家有無咩節目介紹?

急急子有時代細so做長music show好鬼正
宜家有無咩節目介紹?

唔錯,搵多幾集重溫下先
廣東爆谷幾好

等陣1點鐘聽
最鍾意聽1872遊花園 迪偉 灘叔 阿Bu
而家個啲完全吸引唔到我開黎聽

佢係,有仔架佢

有冇圖 完全冇留意佢

佢係,有仔架佢

有冇圖 完全冇留意佢

嘩 咪po 上嚟
寧願上YOUTUBE 聽返遊花園

以前張床有個天線收音機

以前冇電話㩒,夜晚一路做功課一路笑住聽幾爽

以前張床有個天線收音機

以前冇電話㩒,夜晚一路做功課一路笑住聽幾爽

時代唔同了
寧願上YOUTUBE 聽返遊花園

仲有笑談廣東話
有冇人以前鍾意聽西崎公園,乜野地獄同不設劃位?

你那邊幾點
都醒唔起幾多年前

佢係,有仔架佢

有冇圖 完全冇留意佢

嘩 咪po 上嚟

ig見到佢出post都係飛過唔睇
太多無聊打卡 又多吹奏垃圾kpop
真係唔知有放閃post
早安同學早首主題曲幾好聽, 但搵唔返, 有冇人有?

佢係,有仔架佢

有冇圖 完全冇留意佢

嘩 咪po 上嚟

ig見到佢出post都係飛過唔睇
太多無聊打卡 又多吹奏垃圾kpop
真係唔知有放閃post

唔理佢啲post 係正常 8婆一名
真心唔知早霸王個 瘟神喺邊度 同
識貨之人有咩存在價值
傑傑d on9野真係冇人能及
係會聽到火果隻
d語障密集到已經完全唔好笑
呢個柒頭點解仲可以係個節目出現
識貨之人又唔好笑 試極都係梳打餅
食完西瓜又up一大堆維基
你估上堂咩

西瓜同傑傑講野on9到
一被森美diu解釋個時講啲嘢完全無邏緝言

有啲人仲話森美中2鬧人,佢兩個hihi弱智到聽到我都火埋,傑傑好少少,西瓜係黑面加死唔認錯,追加多個小儀死口唔認講大話

森美帶住個三個on9,唔怪得成日想當年

https://youtu.be/WPH0tN2mGrE

https://youtu.be/OisSjqA3oDI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞