有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
口水冇左艾粒
成個下午時段得毒檸可以聽

咁夜晚仲有冇聽

返工悶先聽
朱薰個濕尻節目聽完悶到訓著
口水都好唔掂
口水冇左艾粒
成個下午時段得毒檸可以聽

咁夜晚仲有冇聽

返工悶先聽
朱薰個濕尻節目聽完悶到訓著
口水都好唔掂

中肯

有冇圖 完全冇留意佢

嘩 咪po 上嚟

ig見到佢出post都係飛過唔睇
太多無聊打卡 又多吹奏垃圾kpop
真係唔知有放閃post

gay有啲係操大隻睇落都ok,文麗太乸真係佢頂唔順

想睇圖+1

第二張

比劍

安已不
森美移動 為你移動
好記得有集幻想劇
:我叫你唔抖氣咁你係咪真係唔抖氣啊~
:哇 好毒啊 死啦死啦 我就快無氣啦 好毒啊你!
:啊 好啦好啦 抖氣啦你地
:傻仔 呃你咋 以為我都地真係唔抖氣 on居仔黎嫁 哇哈哈哈哈....

(1999但真係好好笑)
文化節拍又笑9迪偉gay
阿檸呢?

新人嚟講算好,但啲節目全部炮灰檔

好鐘意聽佢節目 起瑪叫貼地呀! 講下得意野 交換日記有時好好笑
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

森美移動呢? 好掛住空中喱民
森美移動 為你移動
好記得有集幻想劇
:傻仔 呃你咋 以為我都地真係唔抖氣 on居仔黎嫁 哇哈哈哈哈....

西瓜應該全台最廢

Agger 比個濕鳩kpop music show佢做都做唔掂
成鳩日黑面

但做女朋友應該唔錯 日屌夜屌
以前1872 bu時期聽得最多
講好多18+同感情野
好正好笑 又學得多野
好似有一排係做3個鐘
個時講啲嘢好深入 好有追聽feel
Btw 林二汶都唔差 同灘叔迪偉有火花

之後聽最多就口水(奴占)
其實只係頭2、3年好聽
之後都冇哂火花
唔鐘意問答環節 出個個又冇心機
答個個又唔係好笑

而家口水都幾乎冇聽啦
迪偉根本唔適合呢啲時段
放返佢去深夜節目啦
講下啲18+仲多人想聽啦
搵返二汶/小儀夾都得

麻莉其實適合後台 佢把聲好tb
或者俾個神靈節目佢 少少地1個鐘係星期日
呢啲嘢真係有興趣啲人先聽
放係平日我真係秒熄
唔明迪偉又會倍癲佢 一句痴線收佢皮
西瓜應該全台最廢

Agger 比個濕鳩kpop music show佢做都做唔掂
成鳩日黑面

但做女朋友應該唔錯 日屌夜屌

死港女
森美移動 為你移動
好記得有集幻想劇

我成日覺得晴朗個熱廚房有幻想劇嘅影子
然後佢地有一期會送林狗無聊手作仔,感覺好似森美量產型
903全盛時期:

晴朗
五天精華遊
萬世巨星
空中喱民
架勢堂
絕情谷

森美移動呢? 好掛住空中喱民

應該話係
903全盛時期一日入面可以有六個好聽既節目
森美移動梗係正
阿檸呢?

新人嚟講算好,但啲節目全部炮灰檔

好鐘意聽佢節目 起瑪叫貼地呀! 講下得意野 交換日記有時好好笑

那年夏天 我們在海邊發癲
同小宇宙 有阿占以前青春劇既感覺
同埋聽得出係幾有心做節目
Colin 都係 好有heart

人地有空少仔仔 成日ig放閃
利申 成日po bigbang unfollowed

有冇圖 完全冇留意佢

嘩 咪po 上嚟

真係唔知有放閃post

想睇圖+1

條短褲仔係做乜春
gay味濃
以前1872 bu時期聽得最多
講好多18+同感情野
好正好笑 又學得多野
好似有一排係做3個鐘
個時講啲嘢好深入 好有追聽feel
Btw 林二汶都唔差 同灘叔迪偉有火花

之後聽最多就口水(奴占)
其實只係頭2、3年好聽
之後都冇哂火花
唔鐘意問答環節 出個個又冇心機
答個個又唔係好笑

而家口水都幾乎冇聽啦
迪偉根本唔適合呢啲時段
放返佢去深夜節目啦
講下啲18+仲多人想聽啦
搵返二汶/小儀夾都得

麻莉其實適合後台 佢把聲好tb
或者俾個神靈節目佢 少少地1個鐘係星期日
呢啲嘢真係有興趣啲人先聽
放係平日我真係秒熄
唔明迪偉又會倍癲佢 一句痴線收佢皮

迪偉拍阿芝做翻2-4 應該超受歡迎
因為一聽已經知道差距可以咁大

有冇圖 完全冇留意佢

嘩 咪po 上嚟

真係唔知有放閃post

想睇圖+1

條短褲仔係做乜春
gay味濃

根本就係
阿檸講野個語氣好造作
好似以為自己滿有才華個啲人咁
Colin好好多 聲靚Tone好
[quote][quote][quote]

有冇圖 完全冇留意佢

嘩 咪po 上嚟

真係唔知有放閃post

條短褲仔係做乜春
gay味濃

根本就係

夠啦求下你地唔好推啲圖
阿檸講野個語氣好造作

agger
以前中學夜晚做完功課一定開收音機聽妹妹妹妹架勢堂,個時仲有追E記同wing套廣播劇最好的時光買埋書添。嗰陣既節目真係就算忙你都會想去追,聽唔到都會上903個網重溫。雖然見到e記同wing走埋唔開心,但依家見佢地兩個fb同ig過得幾開心,離開商台係值得。之後1872遊花園呀bu灘叔迪偉呢個組合真係好過癮,到依家都識唱番首歌,最好笑係聽眾打電話入,就算第二朝要早起身返學都會到1點聽埋先訓。依家淨係會聽晴朗
阿檸講野個語氣好造作

唔覺得Colin靚聲
但揀啲歌
晴朗都垃圾到仆街啦屌
潘小濤口才差到仆街
一句嘢講成半個鐘
個腦又轉得慢 成日鳩笑
林狗 阮xx日日講埋啲有味笑話又唔好笑
唔知做乜鳩
見到敏感話題又唔敢講
笑下笑下算
仲成日吹奏薯片
梁文禮啲衣著taste真係不敢恭維
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞