有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
聽開RTHK2
有無人講到豬芬有咩特別/好
中學雞嗰陣已經覺得佢好廢
剩係附和+雞汁笑聲
個人講野又無point
訪問又悶
佢同人一齊做嗰啲節目長期無聲
一係就係阿係阿
跟住就雞汁笑聲 哈哈哈哈
點解仲可以生存到而家

佢同以前個茜利妹都係差唔多低質

朱薰拍艾粒 萬世巨星果期做得唔錯 當奴同佢做下把位 比人串下幾好笑

朱薰 麻利跟艾粒時就ok
離開左佢地又麻麻地
聽開RTHK2

gimme5 幾好聽
日經post
聽開RTHK2

gimme5 幾好聽

GIMME5 ERIC HOLD得好
相比之下有冇搞錯斌仔HOLD得太隨心
公子會聽女神啲感情事
三個互動好正,森美唔係大哂終於到佢下把
呀檸之前日日寫扭蛋劇場好正
會抽下政治水咁,不過依家冇左喇
在日落前交換日記有時都幾好笑
最重要嘅係
佢每年都寫一套廣播劇(寫左三套)

老實講廣播劇係電台嘅靈魂
可惜依家已經無乜
好掛住扭蛋
正既位就CUT都唔知做乜
個個星期三2條友講動漫講到錯晒不如讀返wiki簡介算數
都唔知佢2個有冇睇過
:「1872
:「喂?」
:「喂喂」
Cut line
:「玩左咁耐d人都唔知規矩嘅
:「係le ,痴線
:「唉,你咁架啦,聽第二個啦

好懷念有阿bu 灘叔 迪奶既1872
d字有聲

齋呵
「今晚宵夜我嘅呢個真係唔鬧唔得」
晚晚都係呢句
公子會聽女神啲感情事

有時唔怪得森美日日係早霸王都要屌
早期森美放假剩返三個真係又悶又廢
最後搞到有三個人都要請外援頂森美
小儀西瓜做左咁多年dj自己carry個節目都做唔到
傑傑唔洗講
做dj做到比人調出去行公園真係已經好撚羞家
冇口才冇轉數冇才華
不如轉行把la
森美小儀成日暗串佢廢 又喑示西瓜飛左佢
火火黎到都要笑9佢
個個都睇佢唔起咁
阿檸創作ok,但把聲同語氣 ,鼻音好重又唔好聽。加上我唔係毒撚,所以佢講動漫野日本野都冇咩興趣聽
聽開RTHK2

gimme5 幾好聽

GIMME5 ERIC HOLD得好
相比之下有冇搞錯斌仔HOLD得太隨心

有冇搞錯衰morle 呢個星期冇左morle正好多
公子會聽女神啲感情事

傑傑唔洗講
冇口才冇轉數冇才華
不如轉行把la
火火黎到都要笑9佢
個個都睇佢唔起咁

而家嘅森美小儀擺埋一齊都唔好聽
小儀其實拍迪偉開個新節目可能仲好聽
好似以前aishiteru咁
小儀比森美串又無癮 迪偉而家又無發揮空間
而家聽緊雲妮鍾情揮手區

最憎雲妮,九十年代過咗廿幾年,佢仲活喺過去,成日講同學友嗰啲幾friend,無人想知呀

仲有好朋友者卵同李榮浩
日日播李榮浩

仲有杜德偉阿米呢
903DJ如果有追post唔該第一個執柒雲妮啲節目,仲老土過港台呀屌
公子會聽女神啲感情事

傑傑唔洗講
冇口才冇轉數冇才華
不如轉行把la
火火黎到都要笑9佢
個個都睇佢唔起咁

唔洗轉行專心做返幕後算啦
佢真係無能力開咪
連下把都無資格做
人蠢口才唔得講野語障
聽井底蛙佢作既估仔完全係傻
公子會聽女神啲感情事

傑傑唔洗講
冇口才冇轉數冇才華
不如轉行把la
火火黎到都要笑9佢
個個都睇佢唔起咁

唔講都唔記得左有aishiteru
以前中學鐘意聽903個班都係串柒柒以為自己好有taste
公子會聽女神啲感情事

但有時sunny會見到靚女hi大左走去掂人
陳瀅個次真係走去摸人頭髮
https://youtu.be/E7ujZ0Asc98
成日逼自己笑咁 好假
無人講喪do男?
食二手飯果期好撚好笑
公子會聽女神啲感情事

傑傑唔洗講
冇口才冇轉數冇才華
不如轉行把la
火火黎到都要笑9佢
個個都睇佢唔起咁

其實以前無聽電台睇電視就見佢兩個拍住上

但聽節目就小儀完全無料,其實唔係靠森美,佢唔會撈到咁耐同禁多
以前中學鐘意聽903個班都係串柒柒以為自己好有taste

咁以前真係做得幾多喎
森美小儀早就應該拆伙,森美撐咁耐,咩火花都完了,拍檔完全不進反退,森美自己對住咁唧拍檔都乾糖啦

反觀公子會,即刻好聽好多,就算嘉賓垃圾如顏卓玲,都好聽過小儀
公子會聽女神啲感情事

傑傑唔洗講
冇口才冇轉數冇才華
不如轉行把la
火火黎到都要笑9佢
個個都睇佢唔起咁

唔洗轉行專心做返幕後算啦
佢真係無能力開咪
連下把都無資格做
人蠢口才唔得講野語障
聽井底蛙佢作既估仔完全係傻

其實公平啲
西瓜都一撚樣
只係有後台無人郁到佢

btw森美唔得閑個三個做唔到節目真係好撚癈
有次無搵火火頂,三個dead哂air
西瓜廢 麻利先係最難頂個個
森美小儀早就應該拆伙,森美撐咁耐,咩火花都完了,拍檔完全不進反退,森美自己對住咁唧拍檔都乾糖啦

反觀公子會,即刻好聽好多,就算嘉賓垃圾如顏卓玲,都好聽過小儀

從來火花都係森美carry擦出嚟
小儀靠佢搵唔少又buildup左image
但宜家請mc多數齋請森美,可能都知小儀咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞