有 冇 人 覺 得 903 個 撚 個 DJ 都 好 似 串 柒 柒 咁

802 回覆
147 Like 25 Dislike
森美小儀已經回哂塘
嘉姐Leung man lai成日播d 歌扮哂有Taste
大波西瓜成日晨早流流播Kpop
艾粒成日開Show 搞到其他DJ 都要播埋佢地d 低b 歌做宣傳
覺。。。
可唔可以將topic改做覺得佢地個撚個都好柒
可唔可以將topic改做覺得佢地個撚個都好柒

成個意思唔同哂
以前入到903做dj個個都唔係普通學歷就得架嘛好似
即係好似上一代既人真係有料咁會好似好大條道理串得起咁
西瓜應該全台最廢
狗娘生
以前入到903做dj個個都唔係普通學歷就得架嘛好似
即係好似上一代既人真係有料咁會好似好大條道理串得起咁

而家好似個撚個都做得西瓜靠關係
西瓜應該全台最廢

Agger 比個濕鳩kpop music show佢做都做唔掂
成鳩日黑面
colin播啲廣東歌唔錯啊 度啲節目又ok
colin播啲廣東歌唔錯啊 度啲節目又ok

所以我無屌佢 不過成日口頭禪 “係咁嘅” “就係咁”令人覺得佢講野空無一物
梁文禮真係垃圾中嘅垃圾
成撚日智障緊
903 成班on9 老mk咁
梁文禮真係垃圾中嘅垃圾
成撚日智障緊

佢把聲好刺耳根本唔啱做DJ,同埋十年如一日,一啲進步都無
903 成班on9 老mk咁

新血又唔係個個掂,咪唯有比啲老seafood 繼續做
wasabi 同雲妮廢到淨係識做music show 同 9up
梁文禮真係垃圾中嘅垃圾
成撚日智障緊

迷KPOP迷到上晒腦已經冇資格做DJ
梁文禮真係垃圾中嘅垃圾
成撚日智障緊

迷KPOP迷到上晒腦已經冇資格做DJ

佢唔止播Kpop 仲有西洋音樂我本人唔係好想12-2 有成一半時間播外國music因為食飽飯聽佢做節目好易悶到訓着
西瓜對波
西瓜對波

無圖?
成個台都好似存在喺平行時空咁
老野追唔上
後生又唔知佢做乜9
傑傑比人調出去行公園算唔算係
以為好鍾意e記
依家走左好耐 自己開塔羅鋪
成個台都好似存在喺平行時空咁
老野追唔上
後生又唔知佢做乜9

AGGER 後生唔起潮唔起
傑傑比人調出去行公園算唔算係

cut 撚左呢個環節啦 on9 當有趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞