【庵野撚狗苦主區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
日本人twitter 講野唔係佢地內心個句

等於我地係Facebook 上面同上連登講野都唔同啦
宇多田光同庵野個ig live (佢地十幾年都無見過面......)
庵野話佢知道自己既idea係比較難理解, 包括身邊既staff都未必明,
所以依部係有考慮到觀眾接受程度
仲話再後生幾歲佢就完全跟自己idea算
(有d好想叫佢收皮, 不過事實又今次無咩衝擊力)

庵野同坂本真綾都無講幾多野,
坂本真綾仲話佢自己都唔係好了解自己個角色, 庵野只係俾hints佢
又唔知咩可以講, 咩唔可以講
所以就咩都唔講, 同打死都唔講

平日都收0.5億yen, 下星期完有機過100億yen啦?!
識日文真好 多謝講解
咁而家應該都96億yen

對呢個封面極度失望
有時見到Felix Ip啲畫係有抄考
竟然畫milk封面都咁做
仲要抄得咁樣衰
有無手足會買六號機隻rg模型
已經俾佢呃咗買前面3部
真係頂唔順 依家想賣咗佢,唔想儲鳥
eva只儲mb同rah
why 頂唔順?
隻Rah 已經開始爆皮
訂咗終 初號機同13號機
13號機太太太L大隻
https://www.khara.co.jp/2021/06/30/evaqvs-2/

設定資料版都要分兩本賣
一本又成三千yen
Fans 錢真係好呃
唔明點解唔出盒裝
好似序破咁
https://twitter.com/evangelion_co/status/1410614181343100936?s=21
Amazon有得睇
但我想係戲院睇多啲
終於announce amazon上
khara食撚屎啦
屌你老母叫人搵個大moon睇,邊有moon大過戲院呀,含撚啦khara
屌呀
咪撚係 我想入戲院睇呀
amazon 睇咁我不如等bluray
on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞