【庵野撚狗苦主區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
但Q變左弱智, 連d同伴都係弱智晒咁
個個都唔肯解釋只係屌佢或者gay佬咁叫唔好
又唔肯講係陷阱或者去錯地方
由得真治係度派膠
其實想佢解釋下L結界點隔絕外界

或者解釋下就咁行入去會點 密度過高就變左LCL
因為庵野311之後變左弱智
睇完有種終於放低左既感覺
想問碇元渡點解變咗渣古眼
又識射死光?
同一人
唔知
複製人,nerv program 左會鐘意真治
同一個 但又係複製人?
唔係太明
好似係用咗尼布甲尼撒之匙
破同終都係同一人
係式波複製人series 成功倖存者
由十三號機跳出黎嗰個明日香就係式波original
想問各位一個問題
漫畫版係邊個位有講真理嘅出現?
因為我好似無印象係漫畫見到有類似嘅內容
覺得呢個尾幾好
直頭BBQ
開頭村莊果d劇情咁溫馨,好驚bad end
單行本14最後
第一套eva令我完全唔想深究故事講左乜
都唔想重睇
有無人搵到re-take中文版?
十幾年前睇過而家想搵番
記憶中係神作, 尤其以同人黎講
又一套主角走去食大波妹而唔係食女主角既經典
傳聞話retake個作者東毅, 同人名: スタジオKIMIGABUCHI
入左EVA劇組, 但我覺得都係以訛傳訛
一fact check又係咩都無系列

btw 改三話依個夏季出
改一續漫畫版然後心狠手辣秒左明日香, 睇到呆左
retake既情節係同人驚喜箱, 估唔到抽到邊個玩法, 不過夜天使SL已經玩爛左
google就咁search已經有,R18版要搵多幾個website
想問下月球上面咁多個渚係邊度黎
呢個月球係咪新聖時間管理局咁樣超越一切時間線之外?
個世界每reset一次就掉一個渚落去?

一壓落黎,真治就淪陷左
細細個無呀媽照顧既人係易d戀母
所以明白香都講左佢需要個呀媽多d
可惜
明日香係幾時變咗複製人......
新劇場版既式波明日香就係複制人黎
但我都唔太明
即係破個個明日香一早已經program左鐘意真嗣?

個複製人設定無左tv/eoe版明日香個種可憐嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞