【庵野撚狗苦主區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
由序開始已經係複製人?

我係咪睇漏咗d咩... 邊個位講...
無講過,今集先後加既設定

明日香變左同綾波一樣既複製人
仲要預設會對真治有好感

成個設定摧毀晒舊tv 版明日香個形像
BTW 睇完發覺
渚先係真命天子
重覆幾多次都會黎拯救真嗣
ok咁我明
我都係終 最尾果度先見到水槽明日香複製體好似凌波咁
咁又,新劇場版4套入面,原本明日香去咗邊 ,係咪冇講。

凌波方面,凌波唔係從來都係複製人咩? 終個個黑凌波都係複製,已經係唔知第幾個凌波。
複製人個度我都理解
但點解有一幕係好多個複製人最後死剩兩個明日香?

而且最尾救救下終個明日香
就跳左去eoe個明日香係沙灘瞓醒
所以tv版仍然係神作.....
TV版明日香全名:惣流·明日香·蘭格雷
劇場版明日香全名:式波·明日香·蘭格雷

其實都唔算後加設了,我諗都有心預設佢係複製人先改咗姓氏
其實終佢要交代都交代哂既
唔算話爛尾,但佢有D位手法個人覺得麻麻
我暫時覺得普通 應該可以更好
例如你無啦啦帶出明日香係clone 又冇講原本個個去咗邊

或者真係d橋扭到冇得扭 夾硬end
我都係去睇多兩次終 再搵下資料
再下定論
冇原本嗰個
新劇場版嚴格黎講唔係TV版嘅世界
由一開始改名開始已經證明佢只係有`相似人設' 嘅明日香
只係有一個複製人而咁啱佢個樣就係似明日香而又叫明日香咁解
係咪好似小圓結局咁,跳到唔同時空救人
唔係話
依家既終
係tv 版11805 年後既世界?
美里架船 個出廠日期係1xxxx 年
中間loop 左n 次
式波同綾波一樣係人造適格者系列,不斷測試的消耗品,最終得番序的明日香生存,所以佢要不斷駕駛EVA ,等人認同。

似EOE 應該是特登鋪排。引人注意
弱智真係唔好睇戲
雖然睇唔明,但都有呢種感覺
18:29 12001年
E hentai?
結尾各人去向覺得官方亂點鴛鴦
好似特登為左每個角色都有歸宿,就安排大家組cp

唔係依張
就ending 美里成架野車埋去個時
架艦塊銘牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞