【庵野撚狗苦主區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
無啦 得返十幾日
就嚟賣曬所有鏡頭既啦
百億突破特典

終映退場特典
薰同希個兩張?
全套:簽名特典+明信片+海報+前面既特典

3.333 開賣,唔知多左d咩
改左少少鏡頭同顏色咋嘛
呃錢無極限
全套買連運費要幾多左右?
有無講幾時出碟?
on9? 香港炒狗真係好過去搶
我薰希係4800 yen
漫畫+一張香麗 2900 yen
香麗*2=5000 yen
場刊就算啦 唔建議買
內容應該同記錄全集重覆(序破Q好似都係)
你地如果有需要我可以代bid再打包一野寄返去
香港炒個班真係賺到fat fat
巴打可以試下做代購喎, 無諗過炒到咁高
賣平d, 搵返少少水腳都好
唔熟行情, 而家係咪多數係facebook 搵人代購買野?

話說有冇地方睇到原價場販商品list?
日本都炒得勁, 買張A4都2500yen
去eva store訂定本Q記錄全集一本先4000yen
突然覺得庵野係有良心去呃錢
有興趣
多數用buyee bns個啲蹬直接
如果我做就唔會賺錢嘅
之前都有幫人寄過野 量少情況下真係無利潤架
plus我係寄ems
https://www.eva-movie.com/ 新劇周邊通販網

場刊應該係呢本? パンフレット

如果係呢本跟據前3作個經驗睇入面好似係設定圖同探訪(?)
海報而家仲可以訂 上面個eva movie有
但得青海同夕海 770yen
Thanks, 但海報都係唔齊諗緊會唔會買folder會易keep d
同都係無明信片

係呀, 就係依本. 但張名詞表特典有冇包埋架?
即係明日香望頹廢真嗣既或者係初號VS第十三號
名詞表係チラシ來 我3月入場已經有派緊 (下圖右)
封面係明日香著白色戰鬥服 ps我係直情掉撚咗

至於你講嘅明日香望頹廢真嗣既或者係初號VS第十三號我好似無印象有見過 有無圖睇睇

海報2級市場有 我都收緊全套
講收藏價值就一定海報最好
但講保存就folder最好
明信片就算啦

題外話我覺得最靚反而係赤い大地
但得folder無海報

睇錯 個張明日香白色戰鬥服打開其實就係個名詞表
即係你所講嘅明日香望真嗣
但初vs13真係沒見過
以前派極都係果份
海報係B2要keep真係難
個folder eva store都無既

原來係A5架, 遠景第三新東京初號同第十三號打

唔記得收個原圖, 得閒搵下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞