【庵野撚狗苦主區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我屋企人好煩
所以我覺得好大機會鶴卷接手,庵野改卷算
庵野專心爽玩特攝
即係點

唔係好明
想知因咩事無啦啦推得咁快
綾波同碇唯呢樣野無乜特別

反老還童就幾有趣
真希波識碇唯既時候明顯已經係廿幾歲
去到破反而變返16 歲樣

不過睇庵野應該都唔會再解釋真希波既背景架啦
但漫畫係NGE開分支, 貞本自己又否認同新劇有關係
(我有list out 返點解漫畫果個part無參考價值,
但貞本個收風有冇價值就另計啦)
old new? 你應該怪貞本同庵野班友講一套做一套啦
要做到既要素都齊, 但始終都係FF
到時都真係要一個個frame睇
其實今次依套剪得幾快下, 可能frame/音軌又收埋野唔知
漫畫本來就冇真希波,內容本身都冇影響貞本版,反而劇透意義更深
結果論就係漫畫完劇嘅同時幫Q追加返EVA咒縛同真希波嘅背景

就算你話貞本同庵野戴哂頭盔話互不干涉,但就結果而言,大家都冇乜對真希波係阿姨呢個設定有太大驚奇,都係源於貞本有畫呢一篇交代

至少我覺得真希波究竟係唔係阿姨呢個問題,其實一早自有公論
其實認真諗下
男主角同一個五十路女主角做coupling
都真係幾震撼
我反而覺得借屍還魂仲震撼
如果真嗣係初號機抽返出嚟都係用複制人就真係clone war

仲差綾波簽名A4未買, 希望B5海報會補貨
綾波簽名A4應該唔難呀
而家好多人賣漫畫同薰希個時都會連帶埋香波個張一齊
係忍唔到手買左兩set 薰1set 希1set, 依加卡左手
計埋依加係手頭就3本漫畫, 收藏, 擺景, 睇 三個目的已齊
同埋等埋8月中d公仔補貨月尾一次過買啦
cls 3本漫畫
想喺5ch 回覆討論串,係咪要用浪人先得?
而家幾間大既vpn 都ban 晒

應該只能買浪人

有得買了
三千四有d 貴貴地
可能揀返oculus quest 2, 有得睇vr av
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞