【庵野撚狗苦主區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
仲有夜晚version可以出
再戰多幾個月
咁絕既話上到出年都仲得
不過想佢出多d q既前傳
可能架

今日山口由里子先話同立木文彥單獨一齊配音

加埋前排緒方惠美同石田彰

點知佢會用咩段谷到一百億

話說睇到eva 版有人特登cap 呢張圖出黎

催眠自己話個背影係明日香,又真係幾似

幻想係明日香end
唔知又玩咩, 不過林原唔似會配合搞事
同埋林原其實好多野講, 性格唔全唔似綾波

https://twitter.com/evangelion_co/status/1404725397485281284
net radio

齋聽要聽得明都唔容易喎
新海誠言葉之庭開始轉性

不過我都係鐘意大團圓結局多啲
其實香港會唔會上映
https://youtu.be/zESjBqPinpc

又有新片睇

唔知點解而家仲會出
好似全劇情咁
最尾補返少少甜俾綾波
呢條片劇透曬啦
https://twitter.com/eva_information/status/1406175440545275905

咩叫賺盡fans錢, 3.33 -> 3.333 (無特別改動)
加再個bd特典又可以賣多次
我要做百億男
無得解
無伏線又無劇情鋪排

全世界都諗唔明點解最正路既明日香end 唔揀
走去揀個最冷門既BBA end

唯一解釋就係真希波係安野夢洋子化身
庵野秀明老婆
仲要話明日香等左真治14年
真希波都等左真治28 年

anyway, 認真諗下

真治就算救左世界
都無可能係再eva 世界既社會生活落去
父母係衝擊既罪魁禍首
自己被全世界認為係瘟神

明日香身邊有劍劍(至少真治認為係啦)
綾波又可以返去第三村

真治自己係呢個世界再無容身之處
最後真希波趕到救返自己
佢兩個一齊去一個無eva 既世界從新開始其實算係最好既結局
白波都困撚住咁等咗28年

Round 18373817 fight
白波去搵渚薰啦

綾波好似同渚薰襯d

真治大個仔左
有種playboy feel,NTR 強者感
點解綾波同渚薰個仔會係真嗣
但官方已經否定左真希波係安野夢洋子化身

同車站結局根據<序>既白鴿原理 (等設定集推翻)
對面月台應該只係幻影/可能性

出站咁趕住跑真係太古怪, 趕咩姐?
出左站雖然做型明顯係真嗣同真希波
但兩個人位置係交換左, 趕又點會交換位置
所以實質代指咩其實應該得庵野自己知
(睇nhk, 鶴卷同前田拎到劇本果時都係唔知講咩)
不過出站既人九成九有庵野
(司令落車走前抱住真嗣果時架車同ending架車一樣,
クモハ42, 有同樣標語, 綾波同渚薰依舊都係クモハ40)
同埋真希波太謎, 又係等設定集

而鶴卷個表現係似get錯左庵野諗緊咩
第三村玩多左(但庵野無所謂), 所以訪談完就諗住補鑊
本身預一定過百億, 但依加搞一堆野出嚟keep住人氣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞