【庵野撚狗苦主區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
大佬我好想睇真嗣 有咗決心之後會點樣抽低佢老豆 一開始睇預告嗰陣 見到真嗣紅眼 再加埋初號機同13號機 隻揪真係扯撚晒旗 點知等咗成年出到嚟嘅結果係咁樣 真係喊出嚟
呢套野d劇場版真係俾佢cap水cap足咁多年

次次都講到幾勁
除左真心為你同tv版結局講得出有d深度之外
其他時間都唔知睇左乜鳩
當新劇場版外傳/平行世界咁睇會好過d

舊tv舊劇場版先係本傳
Eoe真嗣冇諗清楚想要咩 佢剩係知自己唔想要咩,所以結果得番佢同明日香
但今次真嗣有做決定既覺悟,佢都有講明日香之所以打佢係因為真嗣當初唔救佢亦唔殺佢,因為唔想負責,冇做決定既勇氣
今次真嗣唔同,佢想所有人都幸福,想創造冇eva既世界,所以eva先不留痕跡咁消失
你睇nhk個記錄片就知係好多都係3D渲染2D
拖左咁耐, 班作畫都換曬人, 我唔記得係邊個畫到咁尖下巴啦
係庵野心境變化啫
日本人經歷左咁多野
311大地震之後
由初號機同十三號機係反宇宙入面既幻想新東京市果到已經係
廿鳩幾年電車聊天室
幫渚司令創立Wille再交俾美里?
佢呢度玩意識流又幾好
但喺第三新東京市打果陣啲3D好唔自然
好畫公仔畫出腸
可能廢時觀眾睇唔明,又屌佢
係「你地」班友一路唔滿意之前既版本
又話佢出到神神祕祕睇唔明
到而家挖開個肚皮
話埋條腸係邊俾你聽
又話畫蛇添足
Picture Start, 真嗣大導演

成個場景同nhk記錄片佢地個片場係一樣
我覺得點show返舊劇係因為庵野心態變左
同埋過左去就過左去啦
btw都出左同依度係劇透區, 無必要加密
我都係唔明做乜阿薰突然變咗司令clone
Nhk紀錄片咩黎
雖然劇情預左唔係完全接受
但作畫享受都有偏差接受唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞