【庵野撚狗苦主區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
開始由1.0重溫緊 d設定已經唔係好記得
點解第3變左第4使徒?

一氣呵成睇真係好正,最尾果首beautiful world聽到打冷靜 首歌同eva真係夾得好好
因為係根據發現順序,
睇<破>一開始, 第三使徒係凍土發掘出嚟解剖實驗,
比第四使徒水天使更早係人類面前出現
咁究竟新劇場版第十一使徒係咩
問庵野
估計應該係空白14年入面有
換主角拍返14年入面既故事仲好
依加完左都係一堆謎團
想問下amazon prim個度有無中字
順序? 照出劇順序
就算8月13有得睇, 放心都會睇唔明
中文配音應該係國語?
但想睇預告片
佢話香港無法播放?
睇到
Prime 個account 應該用HK定US
之美Prime day 買野開左個UK prime account 好多片睇唔到要用VPN
每次入去個網都叫我轉番地區
應該轉去HK定US穩陣睇到EVA
日本prime得日文字幕,在日外國人唔洗睇
條link寫
正在旅行或位於美國境外? 部分影片可能無法於美國境外觀看。登入以查看可供您觀看的影片。
會唔會有機會8月13睇唔到
真係唔知
我而家俾錢用緊US prime 都好多片睇唔到
過幾日睇下點
可能要用vpn
13號幾點會上?係咪要等美國時間0:00?
各位等聽日/凌晨12點睇下情況如何
我見日本果邊巴黎作戰都倒數下架
amazon prime video 個design 係簡陋得幾古怪
不過就算香港amazon prime無都應該好快有開心版
(最快應係係澳洲/新西蘭!?)
今日11 點日本prime 有得睇
Sydney 都係快日本一個鐘

香港有amazon prime? 我以為都係睇美國同日本
我係就咁https://www.primevideo.com
我都唔知自己屬於咩區
但我去左primevideo jp主頁睇,多勁多動畫睇
都係粵配正
等今晚睇下邊區睇到先開prime
唔緊要 我點都聽日配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞