【庵野撚狗苦主區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
屌你老母,日本以外都擺Prime唔擺Netflix
240 countries and territories excluding Japan
但冇字幕
NORD
i see, 我用緊surfshark
下次試下nord
實有英文既

其實應該都會有中文, 而家prime 差唔多乜都翻譯晒
睇返個press
"It will be dubbed in 10 languages including English, French, German, Portuguese, Spanish and Italian, and offer subtitles in 28 languages."
應該有中文既

不過excluding Japan 真係睇得好重日本市場
為左過百億

得日馬prime....佢係日本以外Amazon......

不過佢應該係prime再比錢租套戲
唉... 雖然streaming可以早d睇到
但其實都等左咁耐 我唔介意用等多陣係戲院睇
呢套野睇一次一定唔夠 屋企預習完再戲院睇再虐多次
咁仲會唔會出blu ray?
點會唔出
on9 屋企同戲院差咁遠
淨係有人騷擾都專心唔到啦
講真,我寧願係屋企睇好過出去同人迫

套戲又成二個半鐘咁長,隔籬d 人出出入入去洗手間都幾煩
咁戲院又係有啲人唔理人感受嘅
但係戲院個presentation好咁多
原本有blu ray鍾意屋企睇可以再睇多次
係... 戲院個feel正好多
剩係音響都比唔上
雖然我都好討厭d人講野又出出入入
所以我通常都會早場去睇 少人d
啱 如果係eva期待咗好耐
請半日假當清假咁 平日早場睇
https://www.zeczec.com/projects/goovis-lite

早排訂左個頭戴顯示器, 終於可以大派用場
600吋

幾錢?重唔重?
4千蚊港紙, 200gram重, 今個月開始出貨
好輕

諗緊買oculus quest 2
amazon 先$2300, 仲可以打機, 不過500g 重
佢輕係因為無放電池, 要拖線插尿袋或者插電腦拎電

by the way 睇返記錄原來我係早批訂家, 只需要$2600 港紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞