Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(12) Sunset Harbor 1.13.0-f7 2.0

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

稀有機種
但比例好像大得不正常?
機頭太長
確實大咗啲 入過去Concord機艙細到無倫

稀有機種
但比例好像大得不正常?
確實大咗啲 入過去Concorde機艙細到無倫
左邊果隻就係Concorde
我知 架機確實大過頭 之前見過其中一架concorde 個size肯定冇咁大架
係咪買咗airport dlc 就唔需要以前個airport road 個mod
我冇記錯呢個mod係可以畀你自由拉跑道/滑行道
新DLC美中不足就係連接跑道的滑行道只可設於頭尾端
咁就要睇你係咪造景派,對於造景玩家呢個mod仍然有佢價值
急問在線等

點解填海填到咁上下啲地會唔同色既

拉路拉到過去唔同色既位就會下陷,應該點解決
黑土同沙灘
明白了
貨機成日塞住哂, 客機唔會塞,
貨機成日唔泊位
之前裝過好多真實航空公司飛機嘅mod
但係點解而家用airport dlc 之後啲機冇晒 全部都係原裝嗰啲?
可能隨著更新會有唔兼容嘅狀況都唔出奇
況且新dlc出咗
都有專for新DLC嘅飛機asset
有冇邊隻好用? 我用緊apex 但係都冇真實航空公司
無特別,我都係workshop揾,見靚就裝
但留意有D asset可能太舊已經用唔到
而家有D飛機asset有for返新DLC,主要係對應返大中細停機位同埋登機門位
無dlc 都賺到
你唔好一次過起咁多野
尤其是一開始醫院消防局之類果d 公共設施都唔洗起
佢嘈你你先起果d 野
可以cap 張圖睇下?
唔會塞機場咩?
https://youtu.be/Ds9uXYvUF2k

之前有人話原來新DLC嘅performance issue來自taxiways
其實貨運機場條路係咪乜野都起得
垃圾官方又要人地幫佢執屎

我個意思係唔洗好似原本貨運機場咁要排隊入機場 然後塞死條馬路

不過唔知點解 貨機既上貨量仲係好少 可能位置太近高速
男管家煉油廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞