Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(12) Sunset Harbor 1.13.0-f7 2.0

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
同之前prison architect 一樣問題
見到loading screen mod broken 就知唔洗入save
snowfall半價買唔買得過
只為有雪景睇
買得過,同埋有電車,好用過trolley bus 好多
基本上所有關於建設既DLC都買晒
Natural disaster 呢?
都買埋
試過一個海嘯成個城浸咗,財政赤字到救唔返
就係驚買完會咁救唔返
我記得可以唔開random disaster 個功能
可以人為開始,亦可以較發生頻率
你地會唔會開無限金錢?
完全新手, 對上一次特價時買咗, 玩咗幾個鐘
成日都唔夠錢, 仲要垃圾站唔夠位.. 起極都清空唔哂
唔會喎,無限金錢邊好玩架,我又未試過唔夠錢喎
唔會,因為一定會賺錢
要點做先賺到錢? 我完全賺唔到...

垃圾個到點由堆田區可以消空得切D垃圾/?
你有工業同大學DLC 其實基本上都賺到錢
垃圾我用回收,平時無咩問題,消唔切咪起多個咁
我係強制商業區同工業區唔比行私家車,住宅區唔比行貨車
交通好順
一開Game就開無限錢 開81格 全部解鎖
造景派玩家

困係開頭個格仔到,得一個Highway出入口
玩到咁上下塞死
然後先黎拆樓再起過?!
不了ĺ
抽水位擺上游,排水+污水處理廠擺下游
但係都好多污水,愈來愈多,多到海邊居民病求救
用陸地污水處理廠不過記住擺係工業區。因為污水處理廠只可以隔走好似75-99%污水(睇你原版定綠色版)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞