Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(12) Sunset Harbor 1.13.0-f7 2.0

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
個概念其實鼓勵間疏啲/低密度。高密度商業區一定要起條鐵
自己生產唔夠/生產夠去唔到商業區/同隔離交通差
有起,都係小人搭
你可以將碼頭起到老連咁遠,只要個聯外碼頭係唯一同隔離鎮一有聯繫就得
人口十萬一定唔多,二來工業區係少人,Office / 商場先多人。
我都仲係24GB Ram
想問下有無人用過支那仔
整果套道路系統 CSUR?

知唔知有咩可以取代佢?
佢玩lane整得好正
係差在terrain問題搞唔到
好似仲有個Mods 迫人開工
係隻Game 世界,起單軌/重鐵會好過用電車,一係火車通勤化
我要二代呀
究竟依隻會有二代先定gta 會有續作先
又拎Workshop d野搵錢
咪有好多機場lor
又出?
跟住下次咪出碼頭dlc 又賺多筆
碼頭好似出左(Sunset Habour)
係成個郵輪碼頭果類.....
有mod做緊in city cargo harbour
當airport都有dlc 我唔覺佢唔會出埋碼頭
點樣控制 自動生成既火車款成?(eg 城際火車 or 貨櫃火車)
點樣控制 自動生成既火車款式?(eg 城際火車 or 貨櫃火車)
用 improved public transport 模組
碼頭無機場咁複雜,而機場系統一直過於簡單,出機場dlc應該多人買啲

睇下有冇機會出水上樂之類嘅dlc
屌佢老母
愈諗就愈撚慶呀
屌佢個老母
隔一排又偷workshop啲野出DLC
Plan好晒D嘢起左幾十粒鐘又要再執過
等到唔再出DLC又出二代
即係我永遠都起唔到一座心目中完美嘅Save
出新作唔知模擬經營機制可摸耳超越倒SC2013
唔得就不如唔好出了
Sim City 2013有得同friend玩其實幾正
當年黎講其實唔差,唔係地圖太細都不至於俾人屌到咁,係衰在無mod囉,不過ea 依啲奸商邊識睇到咁遠丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞