Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(12) Sunset Harbor 1.13.0-f7 2.0

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Relight?

嗰啲叫sprites
hide it有得整走
有冇mod 令啲水結冰,個winter dlc 都唔結冰
呢隻Game 就係車多人少,變左要好多路,但版圖一大就變左啲巴士地鐵會無乜人坐。
我由E5 1620 上到 E5 2690 ,發覺八線程係最高效,多都無用,想快就諗方法谷個頻率。不過E5 2690 熄左HT 佢每粒Core 又好似食唔曬咁,Ram 我就覺得盡可能低延遲會好過高頻。
機場囉,一早要出。
根本就不是賣比pc 的。 順手放埋係steam 賺埋智商稅。
官方係咪有條team日日mon住steam個workshop睇有咩正mod就拿拿聲收為己用變pack出嚟賣錢
你諗錯啦, 係外判出去。 至於幾錢人工
你用邊個地圖
入唔到個save 可以點算
每次大update 都預左要開新save
見到入面有香港嘅小巴但屌你左軚嚟
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1874904687
本身個模都係有左軚版本,係唔知點解冠名變左做香港交通工具;但調返轉其實部Routrmaster都變左左軚
同問
個地圖自製㗎
我掉咗上workshop
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2598940710

不過呢張原圖冇填過海
我座城市起碼有一半都係填海出嚟

唔同時期嘅截圖

海岸線變遷(冇顏色嘅係原本海岸線)

師兄呢隻驚係唔係今年出架
噚晚睇Stream 新DLC first look 兩條囡showcase 啲嘢又唔詳盡語氣好撚dramatic

不過都睇好隻嘢
咁不如買
訂閱完D MOD係GAME點出返來?
主頁Content manager mods 然後tick 返就用得
海岸線張圖你係gen 出黎定自製
想問知唔知點解明明條地鐵站喺度,但係完全冇人搭(個站之前每週有成二千幾人使用),但我理一陣之後就完全冇人用,個個去曬等巴士,而基本上因為太多人佢哋都係上唔到巴士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞