Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(12) Sunset Harbor 1.13.0-f7 2.0

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
佢仲要分開客貨機個下On9 呢個應該整合一齊
Sim City 2013 細圖係因為佢每一個人都有工返,唔似 Sykline 咁啲人係隨機去行街。
Simcity4都已經有工返架啦
仲可以放The Sims D人仔落去
2013細圖最主要應該係因為嗰個年代搵唔到反老翻嘅手段
所以咩遊戲都出Online Coop焗你一定要上網同人玩
認証係咪正版遊戲
最後就拆細地圖整左個不倫不倫嘅遊戲出黎
如果可以Simcity 4 + Skyline 咁樣合拼版圖最好
迴旋處太細個好易塞死
有冇人買咗12600k或者以上嘅cpusingle core對隻game有幾大分別
係,尤其係90度角出入口嘅迴旋處都容易導致塞車

turbo roundabout會好用多啲
好煩....裝多少少 asset 就 crash game 開都開唔到
加ram 啦,為左依隻驚我都加到32g
月尾出新dlc airport一定再有特價,點解唔忍下手……..
巴打整得好靚
請問用咗乜mod令到個畫面睇落咁真?
好期待新DLC ar
點解咁睇唔開
差唔多農曆新年Steam都會有特賣
遲吓變咗儲驚唔玩
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=524764895

LONDON UNDERGROUND S STOCK係工作坊一早有啦
求其一個mod都靚過佢

btw 有無人知點樣清走地下一舊舊d疑似雜草物體?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞