Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(12) Sunset Harbor 1.13.0-f7 2.0

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
*無理
Thanks
巴士同地鐵個方向重疊嘅話會簡搭巴士先
想地鐵多人搭就CUT走巴士佢
(好似港共咁保鐵)
你要嘅教學片

https://youtu.be/WItPzky3MZo
,等陣試下先
應該係佢會計埋行上行落既時間
再決定邊個快d 隻人仔就會搭咩
佢好似無計到等巴士時間
好正但係local transport hub 永遠得bus,metro同trains其他嗰啲tram,trolley bus同埋monorail好似比人遺忘咗咁
12%係經常稅收極限
13%打後就會詐型
反正冇錢就調到最高
直到啲人詐型就調番去12%
原來有另一座客運大樓可以揀唔連主棟
買個industry DLC 就會有大把錢
唔同dlc content應該唔會重疊

好似 sunset harbour 嘅魚係當普通commercial goods
industries 嘅貨倉無得揀放魚
劃工業區->開採原料->加工->制造成品->出口賣錢
中間要擺d倉庫儲原料/加工品

呢D??

好多大機場都咁起
點樣開到81 tiles既新map係咁crash
巴打咩機
如果mac 要del next2
window 之前試兩試都得
而家完全用唔到
有idea就起,無idea就做下detailing,或者搞下交通,咁就一日

出airport DLC, 加埋原本兩款機場, 咁一座城d機場咪搞到九唔搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞