Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(12) Sunset Harbor 1.13.0-f7 2.0

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
好正, 估唔到有香港火車
不過車身顏色係跟條火車路線顏色,想跟返原貌要set返條火車線做藍色
玩填海同水壩搞到個城變鄭州
繼續起新市鎮
有無見到d 人仔比d 水沖走
啲水啲physics 真係要改吓改少少landscape 就會沖上嚟浸曬其他地方

Btw隻game 而家係點?冇再出新DLC
得啲車畀水沖走
條街冇人
15 年unity game 黎咋大佬
靜左咁耐都無dlc 睇黎應該準備緊第二代
如果有DLC,希望佢可以參考下呢兩年武肺,出個pandemic 出嚟
間醫院除咗飲污糟水之外真係無用
啲人死之前都唔會大規模入廠
真係是但起一間醫院就夠
屌真係好唔真實,成日都無用過咁制,至少都應該有啲人隨機病下嘛
我反而想佢集中d 整新game
e家因為個game engine 既關係好多野都limit 左
車輛數目ar, sim 既人數ar
如果下隻game 可以搞掂曬就完美

最理想係每個人都真係sim 出黎
要番到公司先有收入, 先可以交稅
有陣時又需要去娛樂下或者睇下醫生
e家係畫面睇到既人仔全部紙板公仔黎
不停行黎行去但其實對隻game 無影響
醫院嘅作用只係推高地價
仲有而家貨運嘢冚唪唥冇得收錢蝕住做
咁你部機要好勁
其實e家d game都用唔曬8core cpu
雖然用得曬既話部電腦會變到好嘈
我認為最緊要workshop friendly
Mod應該用唔番, 但希望assets 可以繼承
如果無workshop隻game點改都無意思
SC2013走得太前
今日discover free cam mode (之前淨係識用 tab cam)

https://youtu.be/ZrESkHbshDs
又一個改變世界嘅MOD誕生左
唔知點算好, 唔通要開新SAVE
請問個草地係咩mod
無諗過換咗5600x 之後會順咁多 以前用2600一路都係2x-3x格 換咗之後平均有成50格
而家啲人同車行得勁快搞到我有啲暈添
係就好
等咗好耐
Steam依家買好貴幾時有特價
summer saled完左,下個應該halloween
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞