[獨家]天空體育:有歐超聯參賽球隊高層流出董事會會議內容

608 回覆
230 Like 25 Dislike
條友都痴撚線
總之當年巴塞比羅馬炒0:3、全場比羅馬攻到暈都好
巴塞都應該晉級四強
因為嗰隊波叫巴塞
美斯C朗都想打廢隊刷下數據啦
如果咁既話嗰啲咩入球紀錄就以後塵封冇人再打破到
加利仔咪話好似阿仙奴依枝連富咸都贏唔到既波都好意思叫自己做高質素球隊
叫佢地讀完共產黨宣言先啦
無計, 阿狗球迷多過富咸
下?
李城打馬體嗰年好好睇喎
但佢依家個冇升降制度其實咪特權 踢得幾hea 下年都繼續有得踢
場波好睇同多人睇係兩回事
唔理啦
因為隊波叫李斯特城
唔出名 唔係豪門
所以永遠都係廢 永遠都唔應該上位
我就捧廢紐既
屌佢老母呢啲隊都睇我真係覺得浪費時間囉
般尼修頓水晶宮個堆自己數下一場幾多球斬撚左唔知去邊,個波周圍飛既畫面先啦

唔係英超一個時段一場波撚會睇佢地咩
https://www.youtube.com/watch?v=NC08HPDlJlA
Rio講得好啱 你咁樣搞會扼殺左細球會升上去嘅機會 即係你打得幾好都冇可能上到最頂 對地區球會都好大影響
英超點解咁好睇就係因為有升降班制度 咁先有樂趣
而家唔商業化??
呢場戲幾精彩
咁你咪唔撚好睇囉
羅馬3:0巴塞 巴塞都應該要晉級吖嘛係咪
你呢啲思維真係咪撚學人睇任何競技比賽啦
商業化左十幾二十年啦你訓左幾耐
商業化極都唔會玩永續
其實體育運動最好睇不嬲都係政治
F1宜家多左咁多人睇就係Netflix 教左啲人睇賽車唔係淨係睇部車行嚟行去,當然Netflix 入面好多都只係戲劇效果唔係咁真實
佢logic 係Fans多就應該晉級
咁其實憑咩佢地自己幾個球會圍威喂先 同埋你咁樣 以後就再唔人有爆冷或者啲聯賽百花齊放既機會出現 咁仲有咩好睇
呢啲搵條友9up嘅新聞同fb班黃絲fc有咩分別?
商業化極都唔會玩永續啦下話
依家嘅商業化起碼會見到李斯特城
同埋當年嘅布力般流浪
要改嘅係啲利益分拆嘅方式 而唔係而家咁樣囉...
隔離post講得好,而家制度明明好完善比人一級級打上去...
呢排啲新聞好睇過做劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞