[獨家]天空體育:有歐超聯參賽球隊高層流出董事會會議內容

608 回覆
230 Like 25 Dislike
香港球迷主要集中大球會 其他一律比人當垃圾波 分分鐘叫佢地每隊講一個球員都有難度
唔係你以為點解上世紀社會主義咁受歡迎
唔行社會主義成個國家比美帝買撚埋
咁鍾意地區文化咪死落去SUNDAY LEAGUE自己踢飽佢囉, 同班FANS 零距離接觸TIM呀

全世界既球迷唔撚想睇西布朗對般尼呀, 你班LOCAL FANS想睇自己入場睇咪撚阻住其他人睇高水平既比賽

有得睇尼馬對美斯邊個想睇垃圾打垃圾呀?
澳職美職無升降成PAT屎咁
都要多得社會主義係唔撚WORK
太短視
搵個道德高地先
所以你明唔明白 足球係歐洲幾重要
大部份人 都支持自己本地嗰隊

依家基本上就同你講
冇得大家唔好再發夢
簡單講就係 李斯特城打得幾好
都唔會上到super league
假以時日 所有有質素嘅球員
都只會加盟Super league裏面嘅球會

細會以後 淨係幫人訓練
簡而言之 宜家呢個方案
就係拎走左 細會 細城市 發夢嘅權利
足球制度 最撚正就係有升降制度, 業餘球會都有機會成為班霸, 就好似家度中落既格拉斯哥流浪, 貶咗落去踢街場, 都可以再過幾關咁升返上蘇超, 重攞返冠軍
呢啲人呢永遠就係部電視機入面睇波
屌你老母啦,連韋根咁嘅波啊都有人支持啊,你估成個世界個撚個都支持個12隊啊屌你老母垃圾前垃圾後。自己就睇強隊見識少咪衝岀黎㭍啦屌你個閪。
唔好咁mean喇
uefa唔會請PR上lihkg嫁嘛
呢D冇開名既放風你信到十足十
政府依家出聲唔想佢搞
你覺得電視台風向會幫邊邊?
咁咪幾好, 有得睇皇馬唔通睇李城咩

皇馬10%球迷都多過李城全部FANS啦 廣告商梗係想係皇馬既比賽落廣告多過李城
歐超留幾個名額俾每季踢得好既本地聯賽球隊已經解決到呢個問題.
以為往死裏打 潮文改篇
諗起賀芬咸&個班主
兩邊狗咬狗
其實依家歐聯咪係你所講高水平賽事 依家個問題係佢地想搞個咁既聯賽永續自己利益喎 仲有如果你睇開波 你睇佢上面講個啲野就知佢地根本剩係想賺錢冇諗過球迷 冇升降制度既聯賽真係好睇咩 完全冇野去挑戰 咁hea踢得啦
圍內自己15隊分錢唔好
點解要益外人
你就垃圾
你講呢句就知你先係發緊夢啦
一個歐聯不嬲已經養大左班特權階級
好似拜狗收晒德甲勁人
巴同皇就玩西超,西維爾永續歐霸
咩年代呀,布力般有機拎冠軍咩
而家中游個堆懶懶閒等收爐渣
場場都尼馬對美斯
就算你唔撚厭
尼馬同美斯都厭 唔慌會同你場場打真軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞