[獨家]天空體育:有歐超聯參賽球隊高層流出董事會會議內容

608 回覆
230 Like 25 Dislike
巴打你閱讀理解拎咩grade我都唔知自己落左咩比喻
如果係堅
一係獌一係阿
上面咪講咗囉 反uefa唔等如要撐個垃圾美式運動味重嘅league
唔通我反香港政府 就一定要同民主黨同立場咩
好簡單,最大幾個聯賽足總反枱都叫出師有名,依家d人覺得佢搞小圈子bigger evil
本土聯賽業餘化
班生意佬互隊關我撚事
點解冧檔, 係UEFA企硬唔俾果12隊參加本土聯賽啫
比D乜都唔洗做 靠比賽賽事轉播同同邊嬴晒既公司黎講
自組一個賽事都係拎返D應得既利潤
果D既得利益者根本無投資返去球隊身上或者只係投資數尾果筆錢
足總點會在乎大球會收益
佢仲覺得你地收少d仲好
唔支持UEFA唔等於要支持呢個ESL用唔公義嘅手法去處理呢件事

正如就算OMDB唔支持港獨係唔係等於要支持警暴打鳩示威者?
格拉沙
利申曼迷
美國佬做生意真心仆街
阿仙奴囉,依家hea踢唔買人都有錢收,最多場場俾人456
足總點會贊成super league,有super league之後本地聯賽會變2等聯賽
同好似足總都係under UEFA?佢地都有份分錢
屌你唔識波 唔識傳統咪撚睇波
返去玩玩具 睇NFL
你呢啲垃圾球迷就收收皮啦
足球唔係淨係大球會先有球迷
唔係好似你咁淨係識大牌球隊大牌球星
有好多地區球隊係文化係精神係歸屬感
以為自己睇下兩場波就好撚識波
美職呢Dpk假波連場,場場開波時間冇次準時,如果冇升降制,足球真係玩完
球會搵埋搵埋都養唔掂啲天價球員;天價轉會費球員
儘管在英超投資多年,美國班主如格拉沙等人,仍然不明白為何要有升降班制度

痴線咁撚離地
到時英超無人踢咪一樣含撚 咪玩啦
啲美國人係咁 以為自己啲nba nfl大曬 要跟佢地咁
痴撚哂source, quote
同中共9upper一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞