[獨家]天空體育:有歐超聯參賽球隊高層流出董事會會議內容

608 回覆
230 Like 25 Dislike
歐聯冠軍獎金都過憶,唔通又年年同一隊贏歐聯?
講緊西咸拎住3.5億組軍去打無big6既英超喎
咁都唔可以年年冠軍就抵佢地玩唔到歐超聯啦
其實你搞波唔同一般生意

係有義務照顧佢百年基業

就算商業化都唔可以太過份
係 早年有車仔 近年曼城 PSG 金錢足球
係近年多咗條得個樣嘅財政平衡
salary cap嚴格上我覺得仲公平d
你估班有錢佬真係會攬炒?
寧願信佢哋真心on9 起壇歐超聯
只係睇錢其餘乜柒都無包括無架構

不折不扣起緊另一個大台
唉,真係每個留言都係要屌柒你
佢寫明個league係for elite,佢會搵咩細會?
就算佢搵左一啲細會,舉例例如李斯特城
都只係一個大左既小圈子
一撚樣係圍爐掠水
個重點係佢冇升降制度加永續
唔該啦,覆人係真係覆人啲論點
唔係打啲垃圾出黎就叫覆左架
咁我都只可以答你先後次序問題
訴求冇人聽,搞ESL保利益之餘,仲順便皇袍加身做永續皇帝

其實證明左一樣野
香港人諗野好興由錢角度出發
用班主既角度諗野咪支持呢個方案囉
其實啲球員平時真係會參加慈善 探病童
見到呢d留言真係好可悲
點解有人會覺得咁樣係好
從錢出發咪好
但係啲錢又唔係我哋落袋
諗下依家香港 呢類人絕會有
仲有個問題
呢樣野恐怖到連自己球會主教練都唔知而家呢個時間推出黎
乜都係由背後班管理層話撚哂事,究竟而家係為邊個利益?踢多幾多場波連d球員都無出聲,而家班老細假借幫球員出聲之名而去搵錢
你睇下帶頭個班人,都係班美國佬同埋佩雷斯,全部都係一等一賤種班主黎
最撚恐怖既係
連登竟然有咁多人幫班賤種班主講說話
係咪左膠個名太臭,所以要用一個100%商業角度去睇足球,人地講文化講夢想就笑人大愛撚不設實際呢?
香港核心思想幾時變得咁冷酷無情?
咁一定有班人係要反主流意見, 先顯得自己清高
根本就無咩立場, 當成個連燈都話歐超好個陣, 呢班人又會反對
你誤解咗?
連登一向係極右主義,特別係波台,就算係運動之前已經係
同埋連登唔等如香港主流思想價值
連登行得前過香港主流,當然時有炒車,所以啱唔啱就後話
連登啫
希望係啦
同埋啲地區球會真係直接或間接養咗好多人
仲扯埋世代之爭添。
見到雲膠,費爵爺出聲反對,就話佢哋老屎忽阻住地球轉。哈哈哈
商業難好多倍
仲要個攪手=參賽者
唔通自己買通球証自己告自己?
呢個回憶返曬嚟。
真係唔知十鳩幾年同一班友都咁鳩弱智
定係當年啲小朋友睇得高登連登多變到咁弱智
踢完歐超 足總仲會比你踢英超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞