[獨家]天空體育:有歐超聯參賽球隊高層流出董事會會議內容

608 回覆
230 Like 25 Dislike
其實依家係連高普同班球員都屌緊冇俾人consult過career changing decision,得班連登仔憐香惜玉咁話班球員踢到5勞7傷,我想知佢地係咪好支持國安法保護香港人安全

巴打講得都有道理,可能波台有好多人係政治先於睇波(幾ironic), 乜野都套到入香港套政治度,只要反到佢地眼中所謂既邪惡制度真係引狠入室都冇所謂,又或者佢地wfc體育既存續
簽晒合約無得搞
做乜要吸多啲球會玩
而家搞個ESL嘅目的就係想小圈子, 唔想咁多球會玩
因為香港冇本土足球文化。唔明對本土人/聯賽嘅影響
反對昂山素姬政府羅興亞種族滅絕, 所以應該要支持軍政府
試下先囉, 可能政權穩定之後會愛民如子呢
次一級都好多勁隊 好似華倫西亞 潛水艇 黃蘇 李城 愛華頓 利華古遜 拿玻里
又可以出外卡邀請亞洲/南美 球會參加
一來可以有升降機同多啲轉播費 做大個餅
大部份純睇外國波咪覺得無影響
咁唔好講咁遠,6月歐國盃點搞,係咪變B隊踢?如果UEFA真制裁12隊球員?
加咁多勁隊咪損害果12隊利益囉, 而家佢哋係想壟斷, 所以先咁多球會球員球迷反對

你唔洗幫手諗點樣做大個餅, 佢哋目的只係確保個餅係佢哋食晒
所以我都開始懷疑其實佢地係咪真係有睇波
Big 6除左鏝同車之外,有邊班球迷唔係日日屌班主
依家竟然幫住班老細
原來真係有人以為佢哋係正義之師
咁cls
真心唔明 冇升降班但你又冇抽狀員
我冇尾都冇所謂
如果fifa唔畀你出賽 其實球星真係會走
你反uefa都係覺得佢貪污令足球倒退姐
依家呢個歐超聯直情係殺死足球運動喎
簡單講Uefa係慢性毒藥
Esl係砒霜一服即死
走去邊

減人工 去踢般尼?
諗起澳職永世都係果12隊
你覺得呢個聯賽會搵多好多錢?
如果搞得成有美國水可能仲加人工,好似籃球咁冇人care世界杯,啲球星都唔想受傷同浪費體力又冇咩錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞