[獨家]天空體育:有歐超聯參賽球隊高層流出董事會會議內容

608 回覆
230 Like 25 Dislike
Jamie Dimon: the Champions League is stupid and a fraud, and any JPMorgan trader caught watching it will be fired

細摩ceo
又係依D非黑即白2元理論
因為細會唔想入?
咁你點迫?
我唔撚睇波唔得呀
白痴到你
學你話齋,佢使撚你支持呀
你邊位呀
UEFA嗰啲因為半個公職仲可以叫貪污仲有得捉
ESL班主席洗錢一切都話商業來往加上佢哋既係攪手又係參賽者你點捉?
有人唔知
多隻香爐多隻鬼
岩呀,其實你睇唔睇都wfc
條傻鳩唔識覆你
佢仲停留係反UEFA就要撐呢個垃圾League既低層次
err..我覆撚左
唔用腦可以試下用眼
自己人管自己人
猶太狗世界毒瘤,抵比人歧視
格拉沙,利維,高安基
咁其實又無錯權力或組織結構改變就可以叫革命,事實陳述,係你自己覺得革命就係冠冕堂皇啫
激!
佢地個statement有講其他球會可以有機會殺入ESL,有5個quota係比人升上黎一齊數錢

其實舊歐聯制一樣係本土中小型球會入前四打歐聯難過登天,依家ESL外圍賽好大機會係打返其他聯賽既非大球會就入到,除時係易過爭前四。
個位巴打冇比喻過任何野,反而係你講UEFA =HKGOV
你冇比喻過任何野,反而係佢講UEFA =HKGOV
你講嘢有問題咪多人誤解仲問
你真係白撚痴,本來想瞓都要屌柒你
我係話你「唔識」覆,唔係冇覆
你個理由白痴到咁撚樣叫覆左
你點知班細會唔想?
而家呢10幾隊有搵過佢地咩?
你完全迴避樓上既暗示,就係呢班仆街自撚私,想自己永續掠水,圍威喂
你咁樣叫覆左?
其實私人商業機構都一樣可以捉貪污........同公唔公職無關係。
其實裡面發生咩事你同我都唔知
不過你好似知d野
咁你係高層真係唔夠你黎
而家啲中細會想Super League搞唔成,就係因為想繼續䅻住啲大會保持曝光率
而且佢地連咨詢都冇咨詢過啲細會
咁到底係細會唔想入,定還是有啲既得利益者覺得呢啲庶民球會阻住地球轉,宜得佢地唔再存在

UEFA最多都係吸人血,而且仲會俾啲球會監察住
Super League直頭想殺咗人咁款,而且仲可以大模斯樣同對方講: 你當初唔存在,而家咪唔會死囉
傻仔,邊五隊第一屆入去咪永續囉
你諗下如果西咸入左,分左3.5億
佢拎住果3.5億有邊隊夠佢打?
佢咪可以年年喺果5個位囉
咁我只可答你先後次序問題
球會反歐聯改制為先
搞esl為後
佢既訴求冇人聽,所以用自己既方式保障自己利益
當然你可以話佢影響到細會利益
但佢本身既要求只係維持現狀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞