[獨家]天空體育:有歐超聯參賽球隊高層流出董事會會議內容

608 回覆
230 Like 25 Dislike
班當地球迷夠膽做得出架
咁唔係十幾間大會group埋
可以點起義先?
佢係老細,D錢幾撚時都入佢袋架
uefa袋錢你又唔嬲?
1.而家唔係冇歐州賽,係啲強權唔想玩,如果冇呢12支啲人就唔睇嘅,咁證明啲收視唔值畀中型班賺。又或者咁講,大會同中形班嘅收入比例唔值中大會同中型班合作

2.Super league係強權自己搵到摩根大通出錢玩,冇用其他球會一分一豪
國際足協紀律委員會今日宣布,英超球會車路士違反18歲以下球員的國際轉會及註冊條例,被罰未來兩個轉會窗無法註冊新球員。車路士在2019年夏天及2020年冬天的轉會窗未能增兵,意味住他們在19/20球季不能簽入新球員,最快要到2020年的夏天轉會窗才能解禁。
屌你老母格狗
商業足球
起義唔係愈多人愈好?
講到咁正義咁反霸權點解唔同埋其他中細球會一齊起?要圍爐咁起?
你係受益者會唔會整嚟限自己咁on9?越可以提高投資額 回報率越高
屌你戇鳩鳩
Group埋一齊就要搞美式制度既league?要永續10幾隊波?
可唔可以唔永續?
個問題咪就係佢地根本自鳩私,想永續搵錢
UEFA係掠水,而家呢10幾隊又係掠水,仲要破壞埋人地套文化
真係好有「義」
本土球迷9成反對,不過要就國際球迷睇好波,所以就要收皮
好似香港人都要睇14億支那人頭咁樣呀
其實佢依家仲R緊人入
你肯endorse佢實歡迎架大佬
依家反得你uefa就可以反埋你fifa啦
仲駛跟你規矩?
大不了咪自己攪多個世界杯
多咗錢咪可以多啲勁人輪換囉
咪係到時40,50隊參加你估唔會有升降班咩
其實你仲係唔明點解要永續
永續唔係for霸權
係呢個moment唔保證永續點會有人join?
我叫你起義然後話唔會擔保起義成功之後會唔會起你飛腳
你join唔join?
你睇下足總點喊打喊殺先
咪r多3隊咁大把囉
點睇而家都係美帝霸權主義 要全世界睇美國佬頭
你學中國咁叫佢地唔好搬石頭掉自己腳就差唔多
uefa/fifa 背後係各國FA, FA 係政府機構
唔太明點解有人代入老細角度去諗 作為球迷 呢種小圈子一定弊多於利
袋住先!
佢地好有人性,之後一定會改既
有錢佢地唔會賺,會讓個位出黎
真係好有人性光輝呀
initial plan姐
我話大搞之後佢會改你實話唔信架
然後信uefa會改
乜撚叫冇諗過
自己賣野出去唔評估風險係自己問題

大會自己搞比賽又唔撚得?
同一道理國冠杯都應該要被人反同收皮
格狗走咗未?高狗走咗未?
Mike Ashley搞到紐卡素降班都仲生勾勾坐喺度
剩係賣波衫同轉播權去奶共都大把錢,仲未計其他地區
當地球迷?除咗畫面好睇難睇之外,仲有咩價值?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞