[獨家]天空體育:有歐超聯參賽球隊高層流出董事會會議內容

608 回覆
230 Like 25 Dislike
自己搞私人聯賽永續歐戰 無恥到呢
證明有一半連登仔智力有問題
英國有冇可能用國安法 禁止格狗投資
迫令賣盤離場
係就快啲賣比油王
on撚9 唔撚buy你意見就話9人民智低

你又唔講uefa一直禁住搶?
而家反又話人有問題? 你藍絲狗黎架?
uefa = HKGOV
咁ESL係咩
成日將D唔撚相關既野拎黎做比喻都ON99
我覺得呢個只係正常發展,top 20球會角度睇個New Championship League 改革根本係玩9佢地,UEFA自己玩串個party,人地自己出去玩好正常,根本大家要屌果個係UEFA唔會係球會
足球正式沒落
笑死,咩文化價值都係垃圾
The media's the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent. Media has the power to influence minds, ideas, behaviors, and attitudes of the masses.

-Malcolm X
都話等同當年高登波台
話梁振英幫佢哋打倒代表地產霸權嘅唐英年
梁振英再差都只會攪到經濟唔好
唔試下點知
呢個要pin啦
熱狗式對白
表面上啫
依家你避我埋牆,我咪反你台戲
根本就黑社會講數
最慘係球員,因為改賽制已經傷到七彩,依家玩埋依啲嘢

支持歐超,等於嫌唐唐早逝廢所以支持陸伯狗⋯⋯
証明波台+熱狗 智商10年都冇變過
足球正式nba化,搵錢至上
高質素既比賽多左咪好, 邊個想睇垃圾隊對垃圾隊

除左佢地FANS之外邊個想睇般尼對西布朗呢D垃圾比賽, 播黎都哂時間

強隊打廢隊又怕比D又廢又茅既球員踢傷, 如果美斯比D垃圾剷傷, 真係好哂, 如果打強隊傷都話物有所值, 如果打咩基達非而受傷幾無謂
真,成個足球系統玩完,過百年歷史化為烏有
美國佬咪撚走過黎搞鳩埋足球啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞