[獨家]天空體育:有歐超聯參賽球隊高層流出董事會會議內容

608 回覆
230 Like 25 Dislike
冇錄音冇文件乜鳩都冇就話流出
最慘有弱智會信
放心
美國佬一定唔玩升降班
睇晒成條片得條薯仔喺到講經
流出左啲咩
立會90個議席
有20個直選 你夠愛國咪比你玩4年
咁你英國人唔撚驅逐美帝人?
集資買返囉
要人D資金果陣唔見你話美國人乜乜乜
點解咁多英國波賣哂俾人呀?
因為你貪錢又搞唔好囉
以為又係更衣室潮文
以家係要解散其他球隊定踢佢地出聯賽
班豪門做d咩都要佢地批準
你可以咁講 但係如果唔搞全球化資本主義 依家可能電視都冇得睇
咁憑咩呢啲所謂大會有特權啊? 同埋有朝一日佢地唔再係豪門既話 係咪踢佢地出歐超? 就好似熱刺呢啲咁 獎杯又冇 排名近呢幾年先高啲 之後又跌番落去以前咁既話 咁佢歐超點?
我諗歐洲佬可能會越黎越接受共產
你諗下你嗰句說話同呢句本質有幾咁相似囉
「嗱 而家個party有一大班人就內定好晒架啦 點都踢唔走架啦
唔緊要 我預留少量quota出黎 你班傻閪有料既咪爭崩頭爭入黎囉 不過玩一陣你就要走架啦」
你咪話比我知個12隊既球迷多D定你個D地區球隊FANS多D囉

廣告商好現實, 多人睇咪贊助, 到時睇下邊一邊多D人睇多D廣告咪知囉
又窮又廢咪受共產囉
想要人D錢又唔想俾權人
然後以為好撚著數一鳩俾支那呃哂
咪搞特權階級囉,好似羅馬,阿積士呢啲就冇機會,班有錢球會圍威喂
無人想睇李城里昂入8強INSTEAD OF 祖雲巴塞呀
狼隊fans

支持,uefa抵撚死,一齊攬炒
歐洲本來就共產主義發源地
第二國際一早登堂入室
好假喎段嘢
屌咁同功能組別有咩分別

依家就係踢得好過啲上到去
之後就係嗰12隊自動有得踢
然後其他就爭餐死
Make 唔make sense?

要講100個理由 支持大會永續好容易
就好似要講100個理由
支持某某議員永續唔使選一樣

屌講到自己咁勁 咪一路贏入去
唔係長期霸住個位
搵錢多大撚哂 自己踢Friendly 叫fans貨金
踢波 唯一指標 就係贏波
呢個真係估唔到
平時成日笑藍波nba制度on9
依家竟然撐呢啲美式沉悶制度
咪係 我撐esl
條友港共思維,自己愛隊特權就冇問題
屌得好 !!!!!
佢地係常容謝 唔代表唔會爆冷喎 好似之前阿積士咁 但你整個歐超出黎就係直情抹煞其他聯賽or細球會既希望喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞