[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
UE CM 做緊優惠 送900S

2星期前先訂咗UERR.
都未收到就有優惠

整得cm都唔會用900s啦
有冇人隻ve 個模唔fit?

VE4 refit左3次
但個fitting都係唔夠隻334帶得咁舒服,個模睇落細左
早2日同個同事傾開原來佢隻VE6都唔fit,但佢無返去refit

Refit 洗唔洗錢

時間就是金錢

呢個真
但如果又要錢多要時間仲慘

1個月

我隻5 都refit 過

都未收到就有優惠

UERR 聽感如何?
幫老豆搵 shure 駁 andoria 手機 mic 線
請問邊度有同幾錢
又或者有無巴打放

各位觀眾,連登標配一步到位

Ve6xc ltd ,effect leonidas,黑磚仔

都未收到就有優惠

UERR 聽感如何?

唔知 都未有得拎
5月7號訂, 我諗最快都要下星期或者下下星期先有

有試對universal fit 老實講我覺得麻麻地
treble roll off有點大,其他ok
但聽聞CM版會好啲 所以都試下
以前用開UERM,覺得好正
但上年跌左

同場加映, 前日係淘寶見到幾平(1160人仔)
淘咗嚟玩下 今日收到 無想像中咁好
都係鍾意我隻LCD-2多啲

Ve6xc ltd ,effect leonidas,黑磚仔

話咁又唔係咁講呀
可以送俾我條女,佢對TF10 pro爛咗
我比咗對Ultrasone IQ同埋4R佢 都話唔鍾意
或者900S佢啱都唔定
幫老豆搵 shure 駁 andoria 手機 mic 線
請問邊度有同幾錢
又或者有無巴打放

原來 shure 果條都係得一個制, 無大細聲
但我老豆想要埋大細聲, 外面有咩線可以搞

話咁又唔係咁講呀
或者900S佢啱都唔定

我都岩岩先整左隻CM,整完佢先做PROMOTE,

話咁又唔係咁講呀
或者900S佢啱都唔定

咪係正一仆街
有冇巴打知除左RS同Lets go _ AKJR 做緊減價外
仲有邊到有平..
呢度好多有錢人

話咁又唔係咁講呀
或者900S佢啱都唔定

咪係正一仆街

好似每年音響展嗰排都有呢啲優惠

條線幾錢

條線幾錢

6千6左右 官網訂
想問下筆直 大約仙女價錢左右 仲有冇介紹?聽人聲

隻ie800唔見左

aya我覺得都唔錯

都未收到就有優惠

UERR 聽感如何?

唔知 都未有得拎
5月7號訂, 我諗最快都要下星期或者下下星期先有

有試對universal fit 老實講我覺得麻麻地
treble roll off有點大,其他ok
但聽聞CM版會好啲 所以都試下
以前用開UERM,覺得好正
但上年跌左

同場加映, 前日係淘寶見到幾平(1160人仔)
淘咗嚟玩下 今日收到 無想像中咁好
都係鍾意我隻LCD-2多啲

邊間做cm比你落幾百訂就算,唔係應該一次比晒錢?
新手一問

Audio Technica ATH-IM02
價錢大約幾多到? 查左幾間都唔同

條線幾錢

6千6左右 官網訂

查實 ve6 limited edition同普通版有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞